Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz sutszi #39860 üzenetére

    Inkább 120-130k, de ebben benne van egy vadonatúj IPS kijelző is. Az a helyzet, hogy nem fűlik a fogam a pontos összeszámoláshoz, mert biztos vagyok abban, hogy a költségeket nézve nem érte meg. Ha viszont azt veszem, hogy nem egyszerre fizetek ki nagy összeget, hanem az én ütememben, illetve a költségkeretemből veszem meg a nekem kellő alkatrészeket és én a tanulási folyamatért is csinálom, úgy nekem megéri.

    Én összelegóztam egy X201-et, most meg egy X220-at, Tikakukac meg úgy egy tízes szorzóval legalább többet. Ő mondjuk olyanokkal szívott szakmányban, mint pl. megbízható forrást találni IPS kijelzőhöz. A helyzet az, hogy a felét sem írta le a topikban annak, hogy mivel és mennyit szívott. Nekem mesélt egy-két buktát, amikor nála jártam kijelzőt venni (mind az X201 AFFS kijelzője, mind az X220 IPS-e tőle van).

    Amúgy én eredetileg úgy terveztem, hogy erre a hónapra kész lesz, de közbejöttek más dolgok, amik vitték a pénzt, szóval most április a deadline.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák