Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz hszilard666 #108691 üzenetére

    azé' tudod ez pofával egyre nehezebben vállalható már amit az alma meg a retail partnerei csinálnak.

    én nem vagyok sem mellette sem ellene az almának, de azok után hogy vergődnek mint a partra vetett hal ha innovációról van szó, gyakorlatilag szinte mindenki röhög már a cégen (tudom ez a számaikon nem látszik) a balfaszkodásai miatt, erre húznak egy ilyen akkutrükköt mer' úgy sem derül ki ééés...

    képesek 12 napra vállalni a cserét amit ali munka után sufniban megcsinál azonos minőségben max. egy óra alatt... csak nektek van hozzá technológiai leírás meg célszerszám de maga a nettó munkaidő ott sem több.

    ez azért már komolyan szánalom. én elhiszem hogy a készülék jó de ha jobs ezt a bolhacirkuszt látná sk. gyújtaná fel az egészet a francba.

    tudom hogy most összemostam az apple-t meg egy szerződött kiskerét de tök mindegy, erről szól az apple, hogy egy a tábor egy a zászló nem kell hogy érdekeljen...

    prohardveres srác macbookjaismilyen... csilliárdos kütyü 'szt nyolcszor kell visszaküldeni mert vagy szar vagy karcos az ügyfélszolgálat/reklamáció meg alulmúlja az egyházasdengelegi reál üvegvisszaváltó hokedlijének színvonalát?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák