Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _adaml21_

    őstag

    válasz B-L-A-C-K #2608 üzenetére

    Értem én az álláspontját, idegesíti, hogy mondjuk te elhappoltad pl. előle. Szerintem semmi felháborító nincs ebben, jól csináltad, az más kérdés, hogy én sem hirdetném így előre, meg még aláírásban is, ehhez nekem se lenne elég vastag bőröm :) . De semmi bajom nincs azzal, ha valaki erről másképp gondolkozik.

    Ami viszont kifejezetten idegesítő, hogy az elmúlt 3 év alatt, amióta elkezdtem hardveraprózni, rengeteget változott az ottani közösség...
    Eladóként, és vevőként is kényszerhelyzetben vagyok, hiszen szinte CSAK és kizárólag olyan adnak-vesznek, akik ezzel kereskednek, akár bejegyzett cég nevében. Tehát eladni nem tudok értelmes áron magánszemélynek, mert naponta 15 üzenet érkezik, hogy mennyit engednék a feléből, rosszabb esetben megy kommentben az üzletrontás, hogy miért adom ilyen drágán, hiszen a Józsi hirdetésében a lopott, majd Csehországban alaplapcserézett telefon 2000-el olcsóbb, szóval én megvenném 10 000-el kevesebbért.
    Vevőként pedig azért idegesítő a helyzet, mert kereskedők 10 percen belül lecsapnak minden jó ajánlatra (hiszen ők nem dolgoznak, kvázi ez a "munkájuk"), és pár órával később fent is van az adott telefon 10-15%-al drágábban.

    Ez a jelenség számomra elkeserítő, nagyon idegesítő, és remélem, hogy hamar találnak megoldást arra, hogy ezt a tevékenységet kereskedésszerűen ne űzhessék az emberek a hardveraprón... Legalább valami kereskedői díjat fizethetnének, nagyon sok seftes alak eltűnne az oldalról, ami jót tenne az egyszeri eladóval/vevővel.

    Azt tapasztalom, hogy ez 3 évvel ezelőtt nagyon nem így volt, sokat változtak itt a dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák