Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz hackeeeee #64088 üzenetére

    Most bevan zubbanva kicsit hw csere okán, igazából ha belegondolok hogy én 2éve kiválóan el tudok szórakozni az újított AMD riggel, a fogyasztás témakörén kívül kb bármivel.., nemhogy értem de abszolúte meg is értem az északibikát. :K

    Tegnap kimért egy 50W-os difit amit a 280X-nek tulajdonított be a 7950 ellenében.. :DDD
    Hasonlóan hozzád stressztesztben, játékban/gyakorlatban reprodukálhatatlan körülmények között, még engem is megkért.. :))
    A téma ott kezdődne érdemben, hogy az R9-es Tahitik eleve kevesebbet fogyasztanak picit, arról nem beszélve, nyilván sem a 7970/50 sem a 280X topicban nem botlott bele HSM fórumtárs egyetlen igencsak magas szintű cikkébe/tesztjébe sem, amikből kiválóan látszik mennyivel jobb chipek a fullos Tahitik, azonos órajelen és/vagy %-os tuning mellett is jócskán többet zabálnak a 7950/280as kártyák mint a nagytesók.. ;)

    Szóval fincsibe Úrnál "új hw/kütyü" zubbanás van, mondanám hogy majd elmúlik de nálam ez két éve nem történt meg, ráadásul nem is kívánom neki mert ezt az "állapotot" speciel nagyon csípem! :)

    (#64082) Lacielvtars:

    Nem csak elvtársUram mulasztotta el, magam sem vettem észre hogy Sasbá' PH nagyúr lett! Bár a kékördögünkhöz képest még most is csak..

    ;) :P

    Mimeg elvtársUram.., kanyarban sem vagyunk, bár te is lassan szintet lépsz.. :K

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák