Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • addamka

    őstag

    válasz stratova #4692 üzenetére

    A formához lehet értenek, de az első szériák igen betegek. Ja igen, az enyém is első szériás (rugótörés, szélvédő foltosodás, beragadt tempomat) :C
    Meg kb. mindenki női autónak nézi, kb. minden helyzetben kifordulnak elém, ha egyszer autót veszek újból már csak ezért is vennék nagyobbat.

    Kombi nem lenne rossz, mert lassan annyi állatunk lesz, hogy belépőjegyet szedhetek a megtekintésükért, aztán amikor vidékre megyünk a nagyobb része velünk tart...
    Csak amikor ezt vettem, még Budapesten laktam, kb. 2x3km ingázáshoz kellett valami (tudom, BKV, 3 évig próbáltam, elég lett belőle), oda meg nagyobb autó felesleges volt.
    Bár beválasztottam az 1.6-os benzinest (5 éve még vonzott a nevetséges 110 lóerő), városban benyelte a 8-9 litert, mióta faluról ingázok be, lement 6.5 körülre, nekem megfelel.

    Ha most lenne X pénzem kocsira, nem tudom mit vennék, nálam nincs ilyen márkarajongás, a véleményem sem próbálom minden áron letolni mások torkán. Azt amúgy sem értettem soha sem, hogy lehet olyanon összeveszni, kinek milyen autója van. Bár ugye a CPU-n is van fröcsögés, mit lepődök meg :)

    Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

Új hozzászólás Aktív témák