Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • addamka

    őstag

    Nekem francia f0s0m van, régen a realitás talaján maradva az Opeleket bírtam pedig, aztán elmentem az első telepre azzal az indokkal, hogy vegyek bármit, ami nem francia, nem túl nagy, automataváltós, na ez lett belőle...

    Mióta ez a szemét megvan, elkezdtem a Citroeneket megkívánni, DS3, DS5, még az új picasso is bejön, na lehet beüt a homofóbia még is :)

    Mondjuk szegényt sikerült jól elbacnom, mert ugye hülye ember azt hiszi bármihez ért...
    2 éve meghúzták a hátsó lököst, elvittem egy nagyon ajánlott fényezőemberhez, aki ismerős S mercijét tényleg szépen megcsinálta. Azt sejtettem, hogy a C3 nem S merci kategória, de azért azt nem, hogy ráhány egy kis kályhaezüstöt ugyanabban az árban... így hát a fejembe vettem, hogy ilyen gányolást én is meg tudok csinálni negyed annyiból. Színkód, spray-be festék kikevertet, pár apróbb rész javítása (kilincsek), egész jó lett (magamhoz képest).
    Van egy durva húzás a vezetőajtón, na majd lefújom én az egészet, hiszen a 10 centis kilincs is milyen jó lett :W Lefújtam, lett vagy 3 szürke színe, de a jobb része, hogy elfelejtettem a száradást, ezért elsétáltam mellette, így a nadrágommal széttöröltem az egészet... :)
    Jövő héten retry, addig meg úgy néz ki, mintha a bontó legaljáról hoztam volna rá egy ajtót.

    A másik fail, karcos a lámpa, lepolírozom, csináltam már előtte is, jó lett. Barkácsbolt, csókolom, 1200es vizes csiszoló kellene. Hazaviszem, nekiesek, fura ez a lámpa. Csiszolóra rápillantok, 600as.... 3 napig políroztam, amíg átlátszó lett :U

    Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

Új hozzászólás Aktív témák