- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
köszi,
mit tudsz ajánlani erős rpve fire deckre?
én egyelőre ezt használom (squad):
T1:
Sunstriders II
Scavenger I
Thugs IT2:
Fire Stalker II
Rageclaws I
Skyfire Drake IT3:
Magma Hurler I
Magma Spore (szinte sosem használom)
Vulcan
Virtuoso
Sunreaver (szinte sosem használom)T4:
Fire Dragon II
Batariel II
Boom Brothers (ritkán használom)
Emberstrike I (szinte sosem használom)gondolkozom ezek beillesztésére: Gladiatrix, Wrecker, Nomad, Strikers, Enforcer
vélemény?extra - SEXRay
-
dokar
addikt
meg volt az első ranked pvp meccsem és nyertem, pedig sokkal rosszabb lapjaim voltak, de legalább jól ismertem ezt:
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
tudna nekem adni vki 2 db eruptiont?
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
köszönöm a kártyákat
próbálgatom a nomádokat, egyelőre 3-as csapatban válik be gifted unityvel
elég combos az igényük: 75
scavenger csak 60 míg wrecker meg csak 50megpróbálom elsőnek kimaxolni az eruptiont meg a lava fieldet, utána jönnek a squadok. lehet kicsit ráállok majd pvp-re
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
helló
van vkinek fölösleges banner of glory és rallying banner?
ha kell tudok adni cserébe vmit, de sajnos nem bf-t.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
van vkinek egy db fölösleges sunstridere?
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
hogy a manóba lehet, hogy rpve-n egy tag decomposer-rel a többiek egységét is megölje? a kártya szerint csak saját egységre használható fel, nem pedig szövetségesre.
mi a jobb? boom brothers vagy emberstrike?
fire dragon vagy magma fiend? valakinek van itt magma fiend lost soluls kártyákért cserébe?
a fire dragonom fullos és egy ellenfélre vonatkoztatva kezdetben 310-et sebez, majd a rage-nek köszönhetően hamar felmegy egészen 1240-ig. az area damage pedig 35 méterre hat ami szintén jó. na ezt akarom magma fiend-del megtámogatni. vélemény? egyébként még ott van mellette batariel is, annak is komoly az égő aurája.extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz Sousuke90 #11155 üzenetére
PVE-ben a Vulcan nagyon jó S counter. 3 csoportot seperc alatt leszed. T3-ban sokszor előreküldök egy Virtusoso-t + Ravage spell rá. Mögé egy Vulcan, az mögé meg 3 Magma Hurler.
A 3 barátos trükköt érdemes szólóban megcsinálni a Promo Card-ért? Én választhatok? Promo Juggy.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
pure fire rpve/pve deckhez T3-ra kéne vmi jó L counter. juggyt néztem ki, de őrült drága. megéri a felár a giant slayerhez képest?
1 batariel-em van (piros), vegyek mellé egy lilát is, hogy egyszerre kettőt hívhassak le? vagy még egy pirosat és vonjam össze? igazából az a furcsa, hogy pl rpve-ben én egy batariel-el vagyok a leghatékonyabb, mert oda tudok rá figyelni. nyomom rá a bloodthirst-öt vagy ha nincs más ravage-ot és sokkal hamarabb végzek egy bázissal, mint pl az aki jön 3 grinderrel. nekem elég egy nagyobb egységet támadni ezzel, a közelben mindenit sebez az aura. szóval a másik kérdésem, hogy velem van a baj és lehetne több batarielt is csapatban tápolnom?
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
hiába voltam PVE 4, még az Introductiont is meg kellett csinálnom az unlock-hoz
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
na összejött egy promo grinder. forge-ban kipróbáltam, hát gyenge mint a harmat, mert lassan sebez. csapatban (4) az egymás összegyógyítása nem rossz, de pl 4 batariel így is lazán lezúzza őket, sőt még könnyebben, mint egy az egy ellenben. benéztem az AH-ra, 140-es buyout-al már volt fent promo grinder. mintha menne le az ára elég keményen. ebből így többet megszerezni nem fogok, mert nagyon sok idő pocséklás.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
mikor jön új edition?
hanyadik lesz?
milyen lapok lesznek benne?
lesznek új PVE map-ok?egyébként 5. barátnál mi van?
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
írta egy srác, hogy P4F playerként full 0-ról a kereskedésekkel egy hét után több, mint 2000 BFP-t gyűjtött össze. ezt egyáltalán nem értem. a napi egy BFP-ből zsákbamacskázhat uncommonra vagy eladja a P4F kártyáit. de azok se hiszem, hogy bármelyik is többet érne 3 BFP-nél. bár múltkor olyat láttam az AH-ban, hogy egy batariel 7 BFP-n volt és short-on volt. nyomtam rá egy bid-et, toltam egy rpve-t, mire újra ránéztem már outbid volt, nem volt buyout. na de az egy hét alatt 2000 az számomra olyan hihetetlenül hangzik.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
kaptam egy levelet, hogy ha küldök BFP-t, annak a tízszeresét küldik vissza
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
a nomádból melyik a jobb?
IC: +50% sebzés
GC: 12 élet regen/secextra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz phanzetomox #11421 üzenetére
pve-ben rusholok 4 IC nomáddal + eruption spellel. de időnként meg kell állni vmi épület mellett töltődni.
lehet kimaxolom a GC nomádot is, aztán megnézem mi lesz. a 12regen az nem egy megváltás.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz Murder3 #11427 üzenetére
hát éppen ez a baj pure fire-rel, mert rpve-ben is pl T4-en egy tábor lerohanása után én csinálok egy legolcsóbb épületet, hogy ott újragyógyuljanak az egységeim (batariel, dragon, fiend). a "vérszomj" csak egyre mehet fel, a zöld unity meg keveset gyógyít. tehát az épület tövében történő sebnyalogatás a leghatékonyabb.
de pl 4 promo grinder egymást olyan szépen összegyógyítja, hogy ott nem is kell heal support.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz Sousuke90 #11426 üzenetére
na teszteltem a dolgot
zöld gyógyulás: 12 HPS
zöld nomád: sebzés 90/2sec=45 DPS
piros nomád: sebzés 135/2sec=67 DPStehát másodperc alapon az egyik 22-vel többet sebez, míg a másik pedig 12-őt gyógyul. az egy dolog, hogy csak egy nomádot támadnak, de a 3 nomád tud egyszerre 1 ellent támadni, így zöld csapat = 1x 12 HPS, míg piros csapat 3x 22 DPS
most csak pve-ben gondolkodom!
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz Murder3 #11431 üzenetére
múltkor 4-es rpve-ben az egyik tag kilépett, így felhúztam a 4 piros után egy ötödik lila orbot is. kipróbáltam az U3 baterielen az U3 bloodthirst + U2 unholy herot. ellenséges táborban ráálltam a legnagyobb dögre, aztán a környéken minden kipusztult. mókás volt.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz Murder3 #11455 üzenetére
egy szóló batarielt pedig könnyen el lehet intézni azzal, ha az elején mozgásképtelenné teszed. pl rpve-ben utálom, amikor az a repdeső varjúféle paralizál. a másik pedig, ha a bloodthirst-öt leveszi róla valami disenchant-tal. de ha pár ütés után elkezd égni, akkor már problémák vannak, mert megközelíthetetlen lesz. rpve-ben éppen ez az előnye. a nagy területre ható sebzés gyorsan rombol. teszteltem és 1 bati + 1 fire dragon sokkal gyorsabban kipucol egy enemy camp-et, mint pl 4 grinder. level 7-es bg-n grinderékkel kifutok néha az időből, de ellenben nem kérnek semmi gyógyítást.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
ugye a promo grinder 4 chargot jelent, de én instant le tudtam belőle hívni 6-ot.
egy batarielem van charge nélkül, de 3-at sikerült összehozni 10 másodperc alatt. nem csalás nem ámítás és nem tréner.extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz Juliano #11482 üzenetére
reprodukálni nem tudom sajnos, de a lényeg, hogy a torrenten a feltöltés maxon volt és a gép is beakadt egy felugró UAC miatt. direkt nem nyomtam ki, mert észrevettem, hogy lehívtam egy lapot egy másodperces lag mellett és a charge változatlan maradt. tesztelgettem is gyorsan. az esetek többségében lehívtam egy kártyát, akkor megakadt a kép egy másodpercre, majd megjelent az egység és a játék azt hitte, hogy nem történt semmi, így a charge változatlan maradt.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz phanzetomox #11491 üzenetére
Olvasgatom, és röhögök .
Én is így vagyok vele, csak én nem olvasgatom.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
baj van, a kliens megáll az update keresésnél? server down?
extra - SEXRay
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest