- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz Murder3 #2255 üzenetére
nektek ott van a harvester pvp-hez több se kell
itt látható a játékbeli nevünk:
Powerdose - IGN: Powerdose
helphelp - IGN: deathun
Hokuszla - IGN: hokuszLA
DeckardCain _ IGN: DDeckardCain
phanzetomox – IGN: phanzetomox
hajsza – IGN: hajsza
OnSeT – IGN: OnSet
pachito – IGN: Demiron
Gyuri27 - IGN: smokegyuri
SasAlexander - IGN: SasAlexander
Juliano - IGN: Juliano
Xilentor - IGN: Xilentor
PowerBuldog - IGN: PowerBuldog
Atvy - IGN: Atvy
D1Rect - IGN: D1RectHUN
metyu1994 - IGN: Metyu
LinK0209 - IGN: Linkike
krómX - IGN: Horja
Daldaris - IGN: Daldaris
Simid - IGN: Badlegouse
Ollie – IGN: GyokZoliA listát listát Gyuri27 készítette
-
válasz Murder3 #2337 üzenetére
Na várj, ez a következő kiadásban van benne. Az már más kérdés, hogy 4 egységet hamarabb elérhetővé tettek. De mielőtt bárki is reklamálna, meg kell várni, hogy mit hoz a shadow-nak a Lost Souls kiadás.
Egyébként a #2335-höz még hozzátenném azt, hogy szerintem is kellett a nehezítés, de persze nem ennyire. Jó lenne, ha eltűnnének az élősködők a 4 személyes random mapokról, mert rengeteggel találkoztam. Ezek általában alacsony PvE szintűek, ha rákérdez az ember azt állítják, hogy már sok diff 9-et csináltak, aztán játék közben kiderül, hogy közük nincs hozzá, vagy pedig állandóan rinyálnak hogy heal meg cc. Na most már nincs idő arra, hogy másoknak segítsen az ember, bár tény, hogy azért ennél valamivel több idő kellene. Szerintem +2-3 perc már reális lenne.
Amúgy az egy személyes diff 9 nem nehéz. Kipróbáltam, és a végére marad 9 percem.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #2337 üzenetére
Áljon meg a menet. Skyfire Drake, Firednacer, Firestalker. Az első elég erős repülő egység két orbon. A másik kettő meg a fél pályát átlővi.
Amúgy a shadow is kapott egy Lost Grigorit ami elég jól sikerült. Ráadásul 200-s lehivás szemben a Core Dedgerrel ami 275, a Deepcoil meg 250.ollie: akkor nem nehéz ha 2 boosba szaladsz bele. 3-ra már kevés lehet az idő.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
válasz Murder3 #2342 üzenetére
Shaman-t csak a kezdők szokták használni PvP-ben. Nincs értelme, mert power-t köt meg. Helyette sokkal hatásosabb a 80 poweres heal, ami egyszerre sok egységet gyógyít.
Az aggressor tényleg erős (egyébként L-t is knockback-el), de sok power (150), és ezért simán lehet ellene védekezni. Ugyanez igaz a mountaineer-re is. Mindkettő kiegyensúlyozott a nagy powerigényük miatt.
Egyébként itt láthatod, hogy shadow-nak is elég sok támadó varázslata van.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #2342 üzenetére
Volt szerencsém King of-t tolni egy full shadow paklis sráccal. Elmondom neked úgy ment át mindenen mint Király Tigris a tyúkólon. Mondjuk a srác tudott játszani.
Amúgy ha kicsit bele méllyedünk a témába. Akkor láthatjuk hogy mindenhol a nature gyógyit és egyéb bűbájokat szór. A tűz mindenhol pusztit. A frost meg koboldos-technokratás. A shadow meg az ármány. Ezt nem az EA, de még csak nem is a Phenomic találta ki. Tehát ezen változtatni elég meredek lenne.Amd - Radeon - Ryzen
-
válasz Murder3 #2374 üzenetére
Nomad
Blaster Cannon
Snapjaws
Offering
Bandit Stalker
Commandos
Skydefender
Unity
WaystationLightblade
Frostbite
Frost Shards
Spirit Hunters
Stone Tempest
Root Nexus
Stone Launcher
Hammerfall
EquillibriumEz mind common és mindkét affinity van mindegyikből. Darabja 300 gold. Elküldöd nekem ingame a goldot emailben, beleírod, hogy mi kell, és postafordultával visszaküldöm. Nickem: GyokZoli
Ha érdekel még uncommon is, jelezd, de azok többe fognak kerülni (külön kell megnézni AH-n).
[ Szerkesztve ]
-
válasz Murder3 #2377 üzenetére
Az változó. Meg kell nézni egyenként AH-n, és a BF értékét beszorozni 600-al.
Viszont én már lefexem, majd holnap esete küldöm a lapokat válasz mailben. Ja, és kérhetsz több darabot is, 1-2 kivételével több is van belőlük. Persze annyiszor 300gold.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Murder3 #2379 üzenetére
Elküldtem a lapokat.
(#2415) PowerBuldog: az Equillibrium szerintem szituációtól függ. Ha beküldesz néhány tankot sok ellenség közé akkor a kéket, ha sok egységgel támadsz egyszerre, akkor a zöldet. Ray of Light-ot nem érdemes használni, T2-őn még elég a Surge of Light.
(#2416) PowerBuldog: szerintem részben nem tudják, hogy mit jelent a difficulty, részben meg csak meg akarják próbálni (abba nem gondolnak bele, hogy miattuk mások ideje is kárba megy)
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #2480 üzenetére
Ez nem egy droid vagy klón hadsereg. Egy egység erejét nem csak a sebzés és az életerő határozza meg. Ott van még, hogy hány és milyen orbos lehívás. Mennyi powerbe kerül. Spec képesség és milyen egység támadása esetén kap bónust. Szóval ez összetett dolog. Ezt ki ballanszirozni nem egyszerű.
Amúgy szerintem lehet lapokat kitalálni és azt valamelyik fórumba benyújtani.Amd - Radeon - Ryzen
-
DeckardCain
senior tag
válasz Murder3 #2493 üzenetére
"Hát azért mert kevés volt a hype(EA-nál ) persze ezért jól ki kell baszni azokkla akik voltak olyan kedvesek és megvették."
Ezzel nem igazán értek egyet. Az ingyenes játéknak köszönhetően, egy próba után lehet többen megveszik. Aki meg komolyan gondolja annak úgyis kell a 3000BF pont, én nem érzem, hogy kib*sztak volna a régi játékosokkal.
-
OnSeT
őstag
válasz Murder3 #2493 üzenetére
A P4F verzió szerintem jó ötlet volt az EA részéről, mondjuk jobb lett volna, ha rögtön a játék megjelenésekor elérhetővé válik, nem csak hónapokkal utána.
Ez az ingyenes kiadás meg nem hiszem hogy hátrányosan érinti a játékot megvásárló réteget, lévén a legértéktelenebb lapok ( szinte csak common), van benne.Ami viszont bosszant az az, hogy az USA-ban fele áron be tudják szerezni a játékot, ami az európai játékosokat igencsak hátrányosan érinti, ugyanis a két kontinens játékosai egyazon szerveren játszanak.
A skin-es dolog engem is zavar,mondjuk az hogy a Sunderer, Deep One, Fathom Lord, eléggé hasonlít egymásra még elfogadható.
viszont a renegade kiadásban a 2 aff. bevezetése..... ahol nincs semmi különbség 2-2 egység között (kinézetre) csak a képességekben van eltérés, (így adtak ki ha jól tudom +64 lapot) az már tényleg csak a lehúzásról szól.
hozzáteszem jelentek meg egyedi kártyák is ezzel a kiadással, amik tényleg új modellre épülnek, csak ezt a mennyiséget nem kellett volna 2szerezniük. -
-
válasz Murder3 #2498 üzenetére
Nem lett akkora a sikere, mint amire számítottak, ez tény. Viszont még mindig a jobb utat választották, ugyanis dönthettek volna a játék megszüntetése mellett is. És a Phenomic mindent megtesz, hogy jó legyen a játék, márpedig egy kifejezetten kicsi fejlesztőcsapatról van szó.
Én nem mondom, hogy ideális az állapot, de lehetne sokkal rosszabb is.
-
OnSeT
őstag
válasz Murder3 #2498 üzenetére
Nézd, ez nem csak az EA-nál van így.
A legtöbb játék ára egy év alatt felére, harmadára esik és ebben az esetben is felháborodhatnának azok akik megjelenéskor megveszik és utána látják hogy többen töredék áron hozzájutnak ugyanahhoz a programhoz.A P4F verzió nem tudom, miért zavar téged ennyire, hiszen min. 3-4 hónappal korábban játszhattál a gémmel, mint a P4F-sek, és amíg ők 32 lappal tolják ( ezeknek ugye az AH-ban semmi értéke), addig a teljes játékkal rendelkezők 64lapot + 3000 BFP-t kapnak.
"ráadásul akkoribna a teljes játék áráért 10ezer bfp-t tudtál venni."
ezek szerint a kezdetekkor 10k BFP-t mellékeltek a játékhoz? vagy ha pontot veszel a P4F verzióhoz a 12k ból ennyit tudtál volna venni?csak azért kérdem, mert én kb fél évvel megjelenés után kezdtem ( először P4F-vel), és így nem tudom, hogy akkor mit mellékeltek a csomaghoz.
a tartalom meg folyamatosan frissül, de gondolom ezt te is tapasztalod, új mapok, kártyák, szóval rendszeresen adagolják az újdonságokat.
(amire szükség is van mert enélkül hamar ellaposodna a játék)és a support is korrektül működik, igaz lassan , de többünk problémáját orvosolták.
-
ChromeX
addikt
válasz Murder3 #2480 üzenetére
és akkor az hogy müködne ha minden ugyanolyan upot kapna, hogy hasonlítasz ösze ugy a sok sok féle képessséget hogy ugyanolyan erőségű upot kapjanak, ez egyszerűen lehetetlen. pl: hasonlítsd már nekem ösze az enlightmentet egy fire stalkerrel? milyen értékrendszer szerint kapnának ugyanolyan erosségu uptot?
Nem tudom milyen szinten vannak a lapjaid de nagyon rosz következtetéseket vonsz le a dolgokbol, tény hogy sok minden mukodhetne jobban a játékban én is írtam már hogy uj modellek jok lennének de azt te hogy képzeled el hogy kijön 120 teljsen uj modell nem is 120 mert spellek is vannak legyen 70, 70 modelt megcsinálni ugy hogy mind egyedi legyen...egy RTS-ben még sűrűn volt rá példa szerintem. nagyon érdekes hogy ennyire rossznak találsz kb mindent de mégis játszol vele( am van egy ilyen különleges vonzereje ezt én is éreztem már amikor felbszott és mégis visszamentem játszani) de szerintem egy kicsit túlságosan osztod az észt nekünk. még valami az Upok hoz, ha eddig kb még senki(szoktam hivatalos forumot is olvasni) nem panaszkodott miattuk csak te akkor biztos hogy az rosz vagy nem lehet hogy veled van a baj? -
Neró
őstag
válasz Murder3 #2639 üzenetére
Igen, ezt már kéne javítani. Engem pl nagyon zavar mikor valaki ír és nem tudok válaszolni mert elfelejtettem kikapcsolni. Persze az nem elég hogyha leteszed asztalra is úgy kapcsolod ki. Nem, neki úgy a jó hogyha kilépsz, kikapcsolod és újra belépsz.
| www.diablohungary.hu
-
-
válasz Murder3 #2691 üzenetére
Nekem gyakorlatilag az összes common és az uncommon-ok többsége megvan. Írd le mi kell, és megnézem mennyibe kerül. Uncommom lapokat kb. AH ár x 600 goldért adom. A common lapokat, pedig 300 goldért (1-2 kivétel, mint pl. a Giant Wyrm).
-
válasz Murder3 #2693 üzenetére
A legolcsóbb AH buyout árakat néztem, a számok természetesen goldban vannak
COMMON
Kobold Trick - 300
Ray of Lights - 300
Stone Shards mindkettő - 300 melyiket kéred?
Tunnel - 300UNCOMMON
Burrower - nincs
Creeping Paralyses - 18000 (30BFP)
Deepgorge - nincs
Gunner - nincs
Howling Shrine mindkettő - 7200 (12BFP) melyiket?
Second Chance purple - 1200 (2BFP)
Second Chance green - 6600 (11BFP)
Suppression - 2400 (4BFP)
Stone Hurler red - 13200 (22BFP)
Stone Hurler purple - 6600 (11BFP)
Stone Warrior - nincs
Windhunter green - 12000 (20BFP)
Windhunter purple - nincs
Vulcan - 4200 (7BFP)Eküldöd a goldot emailben (GyokZoli névre), én meg küldöm vissza az anyagot, ahogy belogolok (még ma tuti). Mindeképpen írd bele a mailbe, hogy pontosan miket is küldjek vissza. Uncommonokból ha fajtánként több kell, beszéljük meg itt előtte, mert nem mindegyikből tudok többet küldeni.
-
phanzetomox
őstag
válasz Murder3 #2723 üzenetére
na mentem pár pvp-t 6-ot nyertem 3-at vesztettem, a középre startot én is észrevettem
előszőr én is mindig az próbáltam foglalni, de tényleg sunderer ellen nincs esélyem
+nature lapokkal kezdek ami elég sok powerbe kerül, viszont kisebb páláykon át engedem a középső részt (persze úgy hogy próbálom megszerezni de nem költök minden powert a harcba hanem a háttérben szerzem közben a többi orbot)
most vettem goldért egy razorleaft elég ütős 3 orbon főleg ha fal mögül támadok vele -
válasz Murder3 #2731 üzenetére
A razor ára azért esett le ennyire, mert benne van az egyyik sneak peak pakliban, és az ugye nem random mint egy booster, tehát rengeteg került a játékba. Ráadásul a pakliban van a Deep One is, ami értékesebb a játék szempontjából. A másik fele pedig, hogy 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány maphoz kell razor.
-
-
phanzetomox
őstag
válasz Murder3 #2744 üzenetére
de akkor az lenne hogy sokan rájönnének egy adott laphoz melyik aff illik a legjobban ( tehát mivel lenne a legütősebb) és akkor az emberek nagy része azt az affot választaná viszont így a többi affos lapból kevesebb lenne ezért azok többe kerülnének
mindenesetre annyi biztos hogy ezen a téren többet dolgozhattak volna a készítők
-
válasz Murder3 #2740 üzenetére
Épp ma csináltuk meg experten Horjaval. Itt a replay, nézd meg mi hogy csináltuk. Értelemszerűen könnyebb advanceden. Enlightenment nélkül is meg lehet csinálni.
-
Simid
senior tag
válasz Murder3 #2758 üzenetére
Szerintem a legfontosabb, hogy ne építsd fel az első wellt vagy orbot, ha látod hogy az ellen nem épít hanem egyből megy feléd.
Ha csak akkor idézi amikor már a bázisodnál van akkor elég egyszerű, mert kevés HPja van és pillanatok alatt lenyilazod, vagy egy jó helyre helyezett mine is végez vele mielött bármi kárt tehetne. Ha wrecker-rel jön vagy elöbb leidézi szerintem akkor is könnyen leszedheted, csak vigyázni kell, hogy szétszortan legyenek az egységeid (eruption miatt), és ha lehet menny kicsit elé scavengerrel és lassítsd le.Én ezekkel a taktikákkal, mindig könnyen megállítottam a sunderert (gyakorlatilag nem sok vizet zavar). De az igazsághoz az is hozzá tartozik, nem vagyok olyan szinten (még? ), hogy nagyon jó "sundereres" ellenfelekkel találkozzak (lvl15-16 vagyok most). Mostanában sok legend rangú replay-ét néztem meg és ott azért vannak trükkös játékosok sundererrel, de az szerintem sokat elmond, hogy ők is csak ritkán, kedvező szitukban hozzák le és így is van olyan, hogy kb a drága sunderer miatt kapnak ki, mert az ellenfele alap egységekkel lenyomja.
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #2790 üzenetére
Az szinte biztos, hogy minden szinhez jönnek lapok. Arra leszek kiváncsi, hogy a stonekinhez és a bandithoz jönnek-e.
Arra gondoltam, hogy csinálhatnának a készitők minden lapból pure verziót. Pl egy Fathom 3 orbos (egy üres, kettő zöld). Lehetne 3 zöld orbos. Cserébe a lahivás picit olcsóbb lenne és az életét, vagy a sebzést picivel megdobhatnák.
Aminek én legjobban örülnék (nature) az egy spell és egy egység 2 orbra. A sepell lehetne valami ami árt. Az egység meg valami ami légi egységet képes hatásosan támadni. A parasite ugyan jó dolog, de egy egységnek nem sebez eleget. A Spirit meg nem elég combos.
PowerBuldog: én meg szeretnék pure nature lenni.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
OnSeT
őstag
válasz Murder3 #2897 üzenetére
anno az armies of exigo-hoz dobtam össze jópár mapot.
ahhoz egy nagyon könnyen kezelhető szerkesztőt adtak ki
ez a BF-es meg ... kínai nekem....
még várhattak, volna az editor kiadással, és adhattak volna egy olyat amit tutorial és programozói tudás nélkül is lehet használni.
nekik is jobb lett volna, ha lenne rengeteg user által generált tartalom....
+ ott volt még auto downloader is.ment minden szépen csak aztán EA lelőtte a szervereket.
(#2896) ollie újraküldöm, aztán ha nem jön, megpróbálom másik címről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest