Hirdetés

Aktív témák

  • asimov

    aktív tag

    A vérszomjas nyulak klán jóvoltából, magyarul fordításban egy kis alpha teszt leírás az 1.2-es patch-ről:

    A változások:
    *Nem lehet ugrás közben lőni. A fegyvert lereszted ezentúl, úgyanúgy mint futás közben. Nem tudsz mit tenni ha futsz vagy éppen ugrasz, de azért ejtőernyőzés közben még tudsz lőni.

    *Ugrás közben nem tudsz C4-et dobálni. Tudsz gránátot, de nem tudsz medic és support cuccot sem dobni.

    *A Gránátvető érezhetően rosszabb lett. Nem tudsz ugrás közben lőni vele, valamint a hatóköre is kisebb lett. A Gránátok ezentúl megpattanhatnak a falon (mandíner), de a direkt találatnál robbannak.

    *Amit gyakran láttunk a szervereken, az a C4 játékosok (futkároznak és dobálják körbe körbe). Mostantól nem tudják majd olyan messze dobálni, és nem is tudják majd olyan gyorsan felrobbantani mint ezelőtt. Amikor a C4 a földre került gyorsan tudod működésbe hozni, először a jobb aztán a bal egér gomb. Ez nagy gyengesége a Spec Ops classnak.

    *A Support MG fegyvere és a Sniper fegyverek pontosabbak lesznek.

    *Futás közben tudsz majd újratölteni.

    *AA helik ellen sokkal hatékonyabb lesz. 2 IGLA egy támadó helinek már elég lesz. Heli-pilóták sokkal nehezebb lesz életben maradni és újra meg kell tanulniuk a flarek használatát, valamint gyorsabban kitérni a rakéták elöl. AA még mindig bemér és találatot mér csapattársainkra is.

    *A járművek kevesebb sérülést szereznek az akadályoktól.

    *Az aknák felszedhetőek az Engineerrel, C4 a Spec Ops-okkal és a clay a Sniperrel. Nem tudod az elejéről, csak a hátuljáról. Hatástalaníthatod az ellenséges mines/clay -okat.

    *Ladder-bug -ot javították.

    *UAV mostantól egy repülőgép, mely a terület felett köröz. Minden fegyver sebzi, de a leghatásosabb a Jeep MG ami kb. 5 másodperc alatt leszedi. A Commandereknek meg kell tanulni, hogy hova is kell küldeni az UAV-ot, hogy ne nagyon tudják kilőni. AT-vel szintén ki lehet lőni, de ehhez kell egy kis gyakorlás.

    *Dolphing-diving-ot javították, mégpedig úgy, hogy tovább tart lefeküdni mint eddig. (aki nézte a videót tudja miről van szó). Ez sajnos könnyebbé teszi az APC és Tank dolgát.
    *Javították azt a bugot, hogy járműből messzebbről is tudtál foglalni, mint a zászló hatóköre volt.

    Egy kicsit többet a patchről:

    Kicsit több FPS-t kapunk a BF2-ben, a texturák szebben néznek ki, a hangok kicsit jobbak lettek. Új patch-elő software lesz, és végre lehet copy-zni a BF2 belső szerver keresőjébe. A pontos megjelenés ideje még nincs eldöntve, de szerintem 2 héten belül lesz.

    A jövőről.

    Patch 1.2 egy patch lesz, ahogy mindig is, de ugye mindig valaki szereti is és utálja is. A játék sokkal inkább BF1942 hangulatú lesz és a DICE-nak sokkal kevesebbet kell törödni a buggyjumy-val és a dolphin divy-val (). Másabb érzés lesz úgy játszani, hogy nem tudsz ugrás közben lefeküdni, de szerintem ezt gyorsan megszokja mindenki.


    By Vény klán

    [Szerkesztve]

    [Szerkesztve]

    ''Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians.'' (Isaac Asimov); -=SoG=-Khabbas

Aktív témák