Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mirrmur

    aktív tag

    http://videa.hu/main.php?page=play&v=HV3eWh2aU9sXq5aF

    A történet lényege: a Youtubon van két FUN videóm dogfight.al kapcsolatos. Nem egy nagy durranás de aránylag nézhetőek. Egyik nap (mult héten pénteken) néztem a hozzászólásokat, és látom hogy egy csávó nagyon nagyon csúnyán kóstolgat (mekkora szar vagyok, meg noob, meg láma hogy merek J10-be ülni mert az a lámák repcsije stbstb...) mondom neki (hozzászólás postolással persze) hogy: de ember ez a cimében is egy public dogfight, erre Ő: szana szét rugja az ő vagy klánja bármelyik tagja a seggem ha felmerészkedek a szerverükre. Lehetek J10-el ők az F35 mesterei, minden titkát tudják és szét leszek küldve stbstb. Ok mondok erre (itt már nagyon bedurrant az agyam, főleg hogy leköcsögeurópaizott privibe).
    Nem én vagyok a legjobb ez tény, nagyon sok durva dogfighter van főleg a svédeknél, de azért itt magyarországon (talán) benne vagyok az első 10-ben.
    És ha a seggem alá egy J10-est tolnak és a másik ember egy F35-el teker akkor lehet tőlem Califragilistic is(a hozzáértők tudják kiről beszélek) akkor sincs esélye, fizikailag lehetetlen ugyanis.

    Felmentem a szerverükre és a legjobbukkal nyomtam egy 1 vs 1-en (clanbase 1 on 1). Természetesen vagy 5x leszedtem az F35-öt esélye sem volt, de ez nem érdem, mert hioszen az F35 annyival gyengébb minden téren mint a J10 hogy azt elmondani nem lehet.
    Az általuk ismert "titkok" az F35-el kapcsolatban abból állt hogy a faszi felment áteséshatárig, és a zuhanást kihasználva gyorsult támadó sebességre. Igen ám csakhogy hiába méssz fel a halál faszára és hiába éred el a normál sebesség többszörösét zuhanva, hogyha az ellen folyamatosan figyeli a környezetet és szétmenöverezi a támadásod, (ugyebár a J10 fordulási képességeiről nem kell beszélnem).
    Nos miután egy párszor megszivta a kismajom elkezdett irogatni hogy ne csaljak, mert lehetetlen hogy tudom hogy ő hogyan fordul stbstb, meg ne használjak minimapot stbstb. (eléggé hülye, nem értem a minimapnak mi köze hozzá, és miért csalás a jobb felső sarokban, na mindegy...). ERre én mondok neki, Ok legyen egyforma gépekkel,(mert mondanom sem kell Ők a J10-esek mesterei is). Teht egyforma gépekkel az első lelövésig. A fenti videó erről szól.
    Ja igen. A meccs után volt a részéről pár kva anyád, meg köcsög, meg csaló és ki is rugott a szerverről...

    [ Szerkesztve ]

    Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...

Új hozzászólás Aktív témák