Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Josh777

    tag

    Sziasztok, van ötletetek a következő problémára?

    Sapphire Tri-X R9 290 kártyám kifagy játékoknál, néha még filmnél is, Furmark teszten viszont gond nélkül megy (legutóbb FullHD, 4x élsimitással hagytam futni, 7 óránál untam meg, 81 fok).
    A kifagyásról rezlszletesen: játékoknál (mindennél, Apex Legends, Rainbow, Overwatch, Rocket League, Unravel 2-vel próbáltam) van hogy egy óra után, van hogy 15 perc után, általában map betöltéskor vagy ilyesmi, gondolom nagy áramfevételkor. Egyszercsak feketeség és "beakad" a hang (elkezd darálni, gyorsan ismételgeti az utolsó hangot). Ilyenkor nem reagál semmire, resetelem. Amikor ezután újraindul, néha a képernyő kis részén négyzet alakban grafikai hibák vannak amik ujrainditas után megszűnnek. Azt mondták h szoftveres a dolog, úgyhogy DDU-val eltávolítottam a drivereket, Windowst is újraraktam de nem segített. Vettem egy másik gyártmányú 290et amivel most úgy néz ki jó. A rossz kártyát még nem tudtam másik gépbe rakni.
    Tápom 850 W elvileg nem alsó kategória, FX-6300, nemtommilyen gigabyte alaplap, 2X4GB 1600 MHz ram ami 1333en megy, Windows 10.
    Köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák