Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spazzz

    tag

    Hali,talalkoztatok olyan problemaval,hogy nem sikerult feltenni a legujabb drivert?Van itt egy gepe a havernak msi gt730 van benne,fifa19 fagy meg loading screenel es irtak,hogy driver hiba lehet,probaltam feltenni a legujabbat a 417.01 de kiirja,hogy nem kompatibilis a windows ezen verziojaval,gondoltam,hogy lehet nem a legfrissebb a win10 ezert felfrissitetem 1803 rol 1809 re es azutan is kiirta ugyan azt a hibat.Csak egy regi 391,xx verzioval mukodik amit az msi oldalarol szedtem le, viszont a fifa19 ugyan ugy fagy meg,lenyegtelen.Sajat gepemet ujra raktam win7et abba meg asus gt630 van es ugyan az a helyzet,hogy kiirja nem kompatibilis a windowsal es ez is csak a sajat asus oldalarol kellett leszedjem hogy feltudja telepiteni.
    Kerdem en,hogy WTF? elmeletileg siman felkellene rakja nem? mi ez a logikatlan hiba jelenseg?valaki valami megoldast tud nyujtani?

    u.i. Geforce Experience ugyan azt szedi le amit en manualisan letoltottem es ugyan azt irja ki.Es csak azzal a driverrel megy a gt730 ha annal ujabbat rakok is ez a helyzet nem muszaj pont a legujabbat rakjam,pont mint a gt630nal...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák