Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martin66

    senior tag

    Sziasztok. Mi a véleményetek erről?
    Sztori: Nagy ritkán játszom. Autós játékokkal kb 1-2 évente néhány napot. Szóval nem vagyok gyakori játékos, de amikor játszom, akkor kormány és jó élményt akarok. Erre van ez a kettő: Logitech G29, Acer ProDesigner PE320QK.

    A monitor 4K-s grafikusi monitor, de van benne Freesync 30-60FPS. A fentiekből kifolyólag nem vagyok hajlandó ennél drágább VGA-t használni, mint ami van: 1060 3GB (hamarabb lett VGA, mint monitor előtte FHD volt).

    A kérdésem jelenleg, amikkel játszom autós játékokkal azok 2K felbontáson átlagba 60-100 fps-t simán hoz full grafon. De V-syncet használok, mert élvezhetetlen a monitoromon a 60 fps fölött (autós játékokban). De mivel nvidiam van nem tudom kihasználni a Freesyncet. Szerintetek jobban megérné egy Freesynces VGA-t venni és azzal játszani?

    Ha jól látom három opcióm van, szerintetek melyik nyújtja a legjobb élményt?

    1. 1060 V-sync on és soha se megy 60 fps alá sehol sem (max beállításokkal).
    2. AMD VGA és akkor freesync kb 2K-ban 60 FPS alá ez se menne egy 1060-as szintű vga-val, de akkor nincs érteml a freesyncnek, mert a tartományon kívül van az fps?
    3. 4K-ba használom a cuccot freesyncel, de kb 30-45 fps-em lesz alacsony beállítások mellett.

    +1 bónusz kérdés, ha a 60 fps lockot fixen rivatunerrel állítom be a játékban lévő v-sync helyett az jobb lenne?

    Hozna annyi előnyt a freesync? Vagy így, hogy fixen 60fps-em mindig meg van nem hoz sokat? Lehet kuszán kérdeztem, ha nem világos kérlek, jelezzétek.

    köszii

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák