Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • motkany91

    csendes tag

    Helló , sziasztok!

    Na szóval kicsit hosszú leszek ,de hátha tapasztalt már valaki hasonló problémát. Adott a pc-m ( Hd7770 1g, 8gb ram, intel i5 2,8ghz, 500w táp, azért írom le hátha fontos lehet a későbbiekben)

    A következő probléma áll fent már egy jó ideje, hdmi kábellel össze van ugye kötve a gép és a tv (sony full hd led tv) és időnként el megy a kép vagyis elveszti a jelet a gép teljesen tehát a catalyst kezelőjében se látom az eszközt,az adott kijelző másolva van , próbáltam már úgy is hogy csak a tv-t használtam kijelzőnek ,de úgy is elvesztette a jelet. Meg figyeltem most ,hogy akkor megy el ha valami nagyobb teljesítményű készüléket is bekapcsolok mellé teszem azt pl. porszívót bekapcsolom akkor csak egy pillanatra megy el és jön is vissza, ha a mosógép dolgozik akkor teljesen el megy és ameddig nagy leterheltség alatt van a rendszer addig nem is jön vissza. Eddig ilyen gond nem volt , nem tettünk be más elektromos kütyüt, egy frissítés óta csinálja. Olyan mintha több áramot zabálna a videó kártya és a táp nem bírná el, valakinek valamit ötlet esetleg vagy találkozott már ilyennel ?!
    Az olyan apróságokat már nem is mondom , hogy a nagyszerű új frissítés óta a másodlagosnak beállított kijelzőn van egy fehér törés hosszában... az elsődlegesnél nem látszik. A monitort nem támogatott eszközként tartja számon és most már a tvt is...
    Válaszaitokat előre is köszönöm !

    PSN : motkany91

Új hozzászólás Aktív témák