Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • siwok1

    tag

    válasz quaddamage08 #19949 üzenetére

    Milyen tápod van?

    Valahol valami összeér. 2 lehetőség van, vagy a huzalozásnál kurták el a kártyát vagy a pci-e foglalatnál van a gubanc->Ami lehet zárlat, vagy a cpu miatt is. Régebbi az anyalap mint 6 hónap? Milyen környezetben van a pc? Poros, építkeznek a környéken? Meg ilyenek...

    A lényeg, hogy a szokásos rutin munkát végig kell járni. Táptól indulj, nézd vlgig a csatlakozókat, pormacsaka mentesíteni mindent véletlenül se huzzon össze semmi. (Sűrített levegő) Alaplapot ki kell szerlni és átnézni, hogy esetleg valahol nem folyt e le a védőréteg és került felszínre valami huzal(ha zárlat van akkor amiatt lehet ilyen).

    Ha ezekkel semmi baj nincs akkor pedig a vga-t kell visszavinni és gariztatni. NA ebben az esetben keményen kell odaállni a szervíhez, és megmondani h valami elszakadt a kártyában és csak max terhelésnél jelentkezik a hiba.

    VGA logikai felépítés:

    2D/3D low - na a szervízben ezt többnyire meg is nézik
    3D max- Ezt pedig nem - Na én ilyenkor szoktam USB pendrivre felmásolni vmi kis gamet ultra crackel . PL egy COD MW3 már tökéletes erre a célra mert lehet függetleníteni Winfostól és lehet tesztelni, merthogy Mindent megmozgat a vga-ban.
    ;)

Új hozzászólás Aktív témák