- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz Freddy TNT #10902 üzenetére
A noti aljáról varázsold elő a pontos típust mert ilyet, h clevo d430 én nem találok.
-
spyduck
nagyúr
válasz Freddy TNT #10905 üzenetére
Hát hallod-e, ez egyenlő a lehetetlennel, semmit nem találok.
-
spyduck
nagyúr
memóriát mivel teszteljem?
-
spyduck
nagyúr
válasz LorD_ARmES #11452 üzenetére
A T7xxx sztem csak a 965-ös gépekbe megy bele.
-
spyduck
nagyúr
válasz ChuckyOsb #11456 üzenetére
Nem fognak vele semmit se csinálni. Vszínűleg szoftveres probléma. Majd azt fogják mondani, h kitakarították a CPU ventit mert az volt a probléma, vagy cserélnek egy winyót.
Amit ajánlok:
-memtest86 (memóriát ellenőrzi)
-hard disk sentinel (winyót ellenőrzi)
-3dmark03 (folyamatos futtatás)Ha ezek lemennek gond nélkül akkor sztem szoftveres a probléma.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Notimba szeretnék venni halkabb winyát. Kérdésem az lenne, h melyik a leghalkabb?
5400-el vagy 7200-el járok jobban?Másik kérdés, h 6910p-re szeretnék Vista Home prémimot rakni. Melyik drivereket töltsem le mert home preémiumhoz külön nincs: [link]
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Az SSD-nek mi a hátránya és mi az előnye? Milyen árban van? Lehet rakni 6910p-be?
5400-es-ből merjek 320gb-osat venni?[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
XP-t szeretnék telepíteni egy HP Pavilion DV5 1120-ra. Két kérdésem lenne, hogy kell kikapcsolni a SATA módot és hol találok XP-s drivereket?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit bonyolult kérdésem lenne. Notebook téma......
Van-e a winchesterre vmilyen kihatása, h ha energiatakarékos vagy teljesítménycentrikus üzemmódban van a Vista? Egyáltalán mik változnak a hardverek teljesítményében ha váltok-e két mód között?
Azért érdekel mert egy adott notebook ha akkumlátorról üzemel és teljesítmény centrikus üzemmódban vagy kiegyensúlyozott üzemmódban van akkor csipog (olyan mint ha egy csibe benne lenne és kurva éhes volna ). Ha viszont energiatakarékos üzemmódban van akkor nem csinálja. Ha viszont hálózatra van csatlakoztatva akkor egyik üzemmódban sem csinálja.
Én a winchesterre gyanakodom..... De kérdés miértUgyan ez a helyzet XP-nél csak itt minimális energiagazdálkodásnak és maximális telep profilnak hívják de a jelenség ugyan az.
-
spyduck
nagyúr
válasz KillHates #12788 üzenetére
Persze tudom de én letárgyaltam vele a dolgokat és neki más volt a hibajelenség. Lehet vicces az egész de neki cicergett nekem meg csipogott Volt nekem is cicergős gépem, ez nem olyan. Nekem az RMclock nem segít neki segít, nekem csak akkuról csinálja és csak akkor, h vmilyen folyamatot végrehajtok és nem a proci felől jön hanem a wincsi felől. Kipróbálok egy másik wincsit bele és majd kiderül.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest