- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni.Adott egy Mirai DML-520 LCD monitor.Gép bekapcsolásnál,felvillan kb 1 mp-re,cicergő hangot hallatva,majd nem ad képet.ha kikapcsolom monitort majd be,akkor ugyen ez a felvillanás van,a hang kiséretében,és csak akkor tartja meg a képet ha ezt 10-15 ször eljátszom.Utána hibátlanul üzemel,bár ha a fülem moda rakom a hátsó szellőző nyíláshoz hallani egy apró búgó hangot.Mi lehet a baj,mennyibe kerülne kb a javítás,és ha esetleg tudtok ajánlani erre megbízható olcsó szervízt,azt is meg köszönném.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Kis fiam elfordította a monitoron a kijelzőt.Minden fejjel lefelé van,az egér is ellentétesen mozog.Hiába nyomom a ctrl és az alt gombokhoz a nyilakat ,azok csak a tálca helyét változtatják.Hogyan tudom vissza állítani.Win 7 -et használok.köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Sziasztok segítséget szeretnék kérni remélem jó helyre írok.775 ös core 2 konfigról váltottam sandy i5 2500 procira ,asrock B75M-DGS[link] lappal 8gb rammal párosítva.Minden program simán fel ment a WIN 8.1 64 bitre,de számomra a legfontosabb borító szerkesztő program a Coreldraw x6,vagy x7 progi nem települ fel.Hiába töltöttem le a gyári oldalról mind a 64 bites,mind a 32 bites verziót is.Hiába a jobb klik,telepités rendszer gazda ként stb..Elkezdődik a telepítés majd le fagy,a kezdő program képnél és ennyi.Minden más progi hibátlanul fut,és a gép is hibátlan.Légszi segítsetek nagyon fontos lenne nekem ez a program használata.Mi lehet a baj?Köszönöm előre is.
-
kromatika
veterán
-
kromatika
veterán
válasz Balathruin #83318 üzenetére
Köszönöm.Megpróbálom úgy hogy le törlöm az officet,és úgy telepitem a progit.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni,hogy hogyan lehet létrehozni win iso fájlból ami meg van,egy olyan pendrivét amin win 8.1 van.Teheát egy komplett működő rendszert szeretnék pendriveról futtatni.Elöre is köszi.
-
kromatika
veterán
Sziasztok adott egy WD 500GB 7200RPM vinyo.Fiatal 15 napos 100/100.problémát jelent e hogy fóleg induláskor és utána kb 2 percig ciripelő hangot had.Nyugalmi helyzetben nem.De ha progit telepítek akkor igen.Még az asztalba le rakva puha felületen is.csatolok hd sentinel,smart,őn tesztés cristal sebesség tesztet.,és olvasási képet.A ciripeklés miatt valószínű hogy hibás lesz?vagy maradhat használatban?Köszi előre is a válaszokat.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.segítséget szeretnék kérni.1150-es Asztali Pc -be szeretnék,Bluetoth adaptert,és wivi adaptert venni.Vagy USB-s,vagy pci slotba rakhatót.(attól függ melyiknek jobb a jelé erőssége.A lényeg hogy win10 64bit kompatibilisek legyenek,és lehetőleg olcsón szeretném megúszni.Kérhetnék ajánlásokat?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.jelenlegi Konigomban(Asrock Z97 Pro4,i5 5675C,2x4GB 1600Mhz Kingston)
van egy 500gb hdd.És mellé most be raktam egy 1 TB HDD-is.De az a gond hogy a windows,a saját gépben nem látja,csak az 500gb hdd-t amin a rendszer van.A biosban látszik az 1 tb,söt a hd sentinelben is.Hibátlannak irja.Az eszköz kezelőben is látszik.Mi lehet a baj és mit csináljak.ha lehet részletesen kérném a segítséget,mertz nem vagyok jártas a témában.Win 10 64 bitet használok.Köszi előre is. -
kromatika
veterán
-
kromatika
veterán
válasz Glaz-dozfhut #105781 üzenetére
Megvan de ott ha a lemezre katt jobb klikkel akkor ezek a lehetőségek jelennek meg Át konvertáljam dinamikus lemezzé?
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
válasz Glaz-dozfhut #105785 üzenetére
Köszönöm. Az nem lényeg ha az 1 tb ,második vinyón veszik az adat.Nincs rá szükség .Az igazság az hogy akkor valahogy formázni szeretném.És utána a kisebb 500 gb hdd-t ki is venném a gépből,és az 1tb re telepítenék,ha már engedi.
-
kromatika
veterán
válasz Glaz-dozfhut #105787 üzenetére
Az ok.Most is uefi ba van telepitve.Igen bocs 2 tb az.Hogyan kell a parancssorral?Légyszi ha lehet részletesen mert béna vagyok.Köszi szépen nagyon előre is.
-
kromatika
veterán
válasz Glaz-dozfhut #105791 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Sajnos a diskpart sem segített,és az általad le írt megoldás sem.De sikerült meg oldanom a Mini Tool Patrition visard ingyenes progival.( Aomei Partitionból le töltöttem vagy 4 fajta helyröl és mind reget kért,hiába van ingyenesnek írva)Nagyon jó ez a progi.Anyit csináltam hogy az egész 500Gb rendszer merevlemezt át másoltam vele a 1tb hdd-re.Újra indítást kért és már tökéletesen látta a win is.Ez után ki vettem az 500GB(ez volt a cél,hogy növeljem a tár helyet) rendszer vinyot,indítottam a rendszert Az 1tb ről,és tökéletesen indul róla a win,minden beállítás és fájl meg maradt.Egy utolsó kérdés,szerintetek ebben az esetben csináljak egy tiszta telepítést vagy jó így.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
válasz Glaz-dozfhut #105799 üzenetére
Igen.Örülök.
-
kromatika
veterán
Sziasztok adott egy pc amiben asus b75 ös lap,i5 2300 proci,és 8 gb ram van. AAz lenne a kérdésem hogy a prociba integrált Intel® HD Graphics 2000 mellé érdemes e be raknom egy régebbi vga kártyát ami egy ATI Radeon HD 4550 (RV710) 512 Mb kártyát?Amihez nincs win 10 de működik win 10 en..Hoz e valami előnyt,a gép többnyire netezésre van használva játék nem ien.köszi előre is.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Légyszi segítsetek.Win 10 64bit prot használok,a leg újabb verziót.Jelenleg kint vagyok Svájcban.problémám az hogy egyetlen egy torrent sem indul,pedig nincs seed tartozásom,A tűz falat is ki kapcsoltam,de így sem kezdenek be töltődni az állományok.Olvastam hogy a win 10 tilthatja a torrenteket? [link]Ha ez igaz,akkor létezik valami megoldás erre?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest