Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nonsen5e

    addikt

    válasz #65675776 #70152 üzenetére

    Rendelés törlése
    Elállás
    A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében vásárlónak joga van a terméket 8 munkanapon belül visszahozni. DVD-k esetében az elállási jog csak kibontatlan állapotban érvényes ha a gyári csomagolás nem sérült. Gépek esetében még akkor is él ha azt már kibontottad és kipróbáltad, amennyiben garancialevéllel rendelkezel. Amennyiben élsz ezzel a jogoddal, úgy a visszaszállítás minden költsége téged terhel, továbbá kötelezhetünk a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítésére. Cégünk köteles a visszahozott termék kézhezvételétől 30 napon belül visszatéríteni a vételárat. A visszatérítés módja megállapodás szerint történik (banki átutalás vagy postai kifizetés) A termék kiszállításának költsége a webáruház tulajdonosát terheli, amennyiben élsz az elállás jogával.
    A termék visszavételéhez nem vagy köteles az eredeti számlát elhozni, azonban köteles vagy az összes tartozékot visszaszolgáltatni és a garancialevelet bemutatni.

    Nem illeti meg a vásárlót az elállás joga:
    • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ.
    • Ha kifejezetten a te kérésed, az általad szabott igények alapján, egyedi kérésének megfelelően került előállításra.
    • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontottad.

    Elállási jog gyakorlásának menete
    Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal annak jelzését megteheted a megadott elérhetőségeink valamelyikén e-mailben, vagy telefonon. (x@y.z +36 1234 567)
    A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttasd vissza cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek téged terhelnek, a utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
    Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a vásárlót terheli!
    A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)
    A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a xycégnév egyeztetés alapján a vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát vagy postai csekken fizeti ki.

    A termék át nem vétele
    A megrendelt árut köteles vagy átvenni. Amennyiben az árut nem veszed át, az szerződésszegésnek minősül, és a polgárjog szabályai szerint felelsz a mulasztásodért. Eltekintünk a következményektől, amennyiben a futárszolgálat által kikézbesített terméket ugyan nem veszed át, de a szolgálat által megszabott szállítási díjat postai csekken cégünk nevére és címére, az átvétel megtagadásától számított öt munkanapon belül befizeted. Amennyiben a személyes átvétel a kedvezőbb, és a megrendelés "megjegyzés" rovatában nem jelölted meg a neked megfelelő átvételi időpontot, a feldolgozástól számított egy napig tartjuk fent a kiválasztott terméket. Ha az egy nap, illetve az általad megjelölt időpont letelt, rendelésedet automatikusan töröljük!

    Akkor ha egy boltnak ez van a webshopjában akkor ott lehet, nem?

    D4 klán: HunPH - invért privát rám

Új hozzászólás Aktív témák