Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    Sziasztok

    Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de az internet/telefon elosztó, vagyis szűrő állandóan szórakozik, kb fél évente/évente cserélgetni kell, mert vagy el ég a benne található érintkező, vagy ha telefonálunk, megszakad a net, vagy ha nezetünk, nem lehet telefonálni, stb stb... Ez a szűrő nálatok is ilyen fogyó eszköz, vagy csak nálunk? Adjatok már tanácsot, milyen szűrőt érdemes venni ami tartós, ill jó minőségű. 2006 óta van netem, de ez idő alatt közel 10-12 db szűrő ment tönkre.

    Így van összekötve nálam:

    Van egy szűrő, aminek a telefonos részébe be van dugva egy ilyen elosztó. Az egyik részébe a földszinti telefonunk, a másik részébe pedig a padlás térben található telefonunk van rákötve. A vezeték közel 20m. Az internet része pedig szintén a padlástérben található modemhez csatlakozik. A vezeték szintén 20 m-es.

    Szerk.: Tuti hogy ezzel lesz a baj, ugyanis tegnap vettem kéz alól 1 modemet, mert azt hittem, hogy a modemem adta meg magát, hát a francokat! Ugyanígy megszakad ezzel a modemmel is a net ugyanúgy gondol egyet, és 5percenként ezt csinálja! Rettenetesen idegesít, most is amíg ezt a hsz-t írom, 3x szakadt meg a net.

    Remélem tudtok segíteni.

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák