- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
válasz pocokxx #3899 üzenetére
találtam egy olyat, hogy beírom a terminálba, hogy "netstat -rn" és kiírja a routernek az ip jét " default getaway' viszont, ez a másik routerét írja, és amit te írtál az is .
Akkor lehet, hogy az is számít valamit, hogy úgy van bekötve a net, hogy modem, abból 1 routerbe, abból a routerből jön még egy router, az van a szobámban, és ehhez nem férek hozzá, csak ahhoz, amibe bele van dugva. -
pocokxx
Közösségépítő
Természetesen csak ahhoz férsz hozzá, amibe bele van dugva. (vagy wifivel csatlakozik rá) Persze alapértelmezett átjárónak csak egy router adható meg. Ez az, amelyikhez csatlakozik. Mondjuk, ha az első PPPoE, a második router pedig dynamic IP vel csatlakozik, akkor elvileg látnod kellene mindkét routert. (Feltéve, hogy a két router vezetékkel van összekötve.)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
betyarr
veterán
esetleg erre valaki? [link]
-
napoleon2323
tag
sziasztok!
Egy igen amatőr kérdésem lenne.
Van egy szimpla 250 GB-s vinyóm, ami két partícióra van felosztva:
1. 35 GB Windows Xp
2. 225 GB adatokna már most vettem új videokártyát és memóriát a gépbe és nem szívesen formáznám meg az egészet ( nincs külső winchester kéznél).
Az megoldható, hogy az Xp-t leformázom és win 7-t installálok rá, de a második partícióhoz hozzá sem nyúlnék?köszönöm előre is a válaszokat
With every conflict I grow stronger!
-
C0d3r
addikt
válasz napoleon2323 #3913 üzenetére
Igen, 1. partíciót Win 7 telepítéskor formázod, és arra telepíted a rendszert. 2. telepítés után ugyanúgy elérhető marad.
-
Hunork
veterán
válasz napoleon2323 #3913 üzenetére
Természetesen. Telepítéskor a C partíciót törlöd, majd létrehozol egy újat, azt kijelölöd, és mehet is a telepítés.
DE: VGA és memória csere esetén ez nem is szükséges! Alaplap és vele együtt proci esetén kell az XP-nek. De ha amúgy is a Win7-et szeretnéd rá tenni, akkor sincs akadálya."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Khelben
nagyúr
Üdv! Szenvedek valamilyen sebességbeli hátrányt, ha a notebookomban nem egyforma méretű ramok vannak? DDR3-1333 mindkettő, de az egyik 4 GB-os, a másik 2 GB-os.
-
Khelben
nagyúr
Még egy kérdés: A HD Sentinel ezt mondja nekem: "A merevlemez 7 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült." Kondíció 96%.
Ez mi? 8 órát ment a hdd összvissz.
Szerk. közben olvasom, hogy a lenovoknak gondja van a seagate vinyókkal, ezek szerint ez is egy ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
GyéBen
tag
Leállításkor ilyen kékhalálok fogadnak:
"STOP: C000021a {Helyrehozhatatlan Rendszerhiba} A rendszerfolyamat (Windows Logon Process) váratlanul félbeszakadt. Állapot: 0x80000007 (0x00000000 0x00000000). A rendszer leállt." vagy "STOP: C000021a (...) Állapot: 0xC0000005 (0x00000000 0x00000000). A rendszer leállt."Gondolom, és remélem, hogy szoftveres probléma, mégpedig a Windows felhasználókezelés részéről. Ezzel mit lehetne tenni?
-
vhooper
tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy ezt hol kell kérdeznem,de megteszem itt.Egy új gépet vettem,indítom a gépet,elején biosban megy az egér és billenytyűzet,de amikor bejön a windoes üdvözlóablak,akkor nem működik az egér,bill.Mi lehet a gond?Köszönöm előre is!
-
kosaga
tag
Sziasztok!
Routert szeretnék venni,a következő típusok közül melyiket válasszam,esetleg más alternatíva 10.000 körül?
-Netgear WNR2000 (N300)kit
-TP-LINK TL-WR841NDMindkettő 8.000 Ft.
Hatótávolságban melyik lehet jobb?Pap leszek, az kurvaisten!
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Egy OEM Windows7 Home Professional hányszor és hány gépre telepíthető?
-
anonymus89
addikt
Üdv ismét!
Rájöttem valamire szóval valószínűleg azért van ez a kékhalál mert a fizikai memóriám állandóan csak megy felfele azaz fogy akármit bezárok alig esik vissza a fogyasztás.
Pláne mikor a utorrenttel töltök max. sebességgel akkor ugrik meg csak igazán.Szóval miért nem ürül ki a memóriatár mi lehet a probléma van javaslatotok, ötletetek?
Most is csak chrome, meg egy két program megy és a fizikai memória 92%-t használom.... (számomra érthetetlen)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
moha21
veterán
válasz anonymus89 #3928 üzenetére
Vírus?
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
anonymus89
addikt
Nem hinném igaz csak defendert használok de soha az életben nem volt még nem nézek olyan oldalakat sem mást adathordozót nem használok.....
De ha mégis akkor mivel lenne célszerű leellenőrizni van ötleted?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
D.Orion
veterán
Keresek olyan egyszerűen kezelhető programot ami képes egy meglévő GIF képet kockáira bontani! Köszönöm!
Photoshop nem érdekel, az nem az egyszerű kategória.
Win7 64bit-re kell.
[ Szerkesztve ]
-
vhooper
tag
Senki?
-
moha21
veterán
válasz anonymus89 #3930 üzenetére
Őszintén megmondom, én törlök mindent és reinstall. Egyébként AVast vírusirtót használok.
Ez a RAM elfogyás elég jellemző a vírusokra, csakúgy mint a 100% CPU.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
tomi4506
csendes tag
Sony Vegas HD Platinum 11-hez ért valaki?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz anonymus89 #3930 üzenetére
Szerintem is erősen vírus gyanús. Nézd meg pl: ezzel [Malwarebytes Anti-Malware]
[ Szerkesztve ]
-
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok
Adott 1 alaplap.
Hangkártya rendben, fülhallgató/hangszoró rendben!A gond az hogy hang nincs!
Kb mindenhol fullra felvettem, de nincs hang.
2db eszköz nincs telepítve melyet nemtudom hogyan kellene
itt egy kép rólaA hangerőszabályzón a Felvétel menüből:itt
A hanegerőszabályzón a Lejátszás menüből:itt
Az oldalról szedtem a drivert.. relatekben is felvettem kb mindent maxsora akkor mi a baj? Üdv
-
tomi4506
csendes tag
Esetleg a 3d Source Alpha funkciót ismeri valaki a Sony Vegas-ban?
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Ma szétszedtem kitakarítottam a gépem (részletek az adatlapomom, ASUS A8V S939; 4200X2 4*1Gb DDR), hogy a léghűtését vízre cseréljem.
Most az van, hogy minden faszán össze van rakva de az istennek se indul, meg se mukkan. Az alaplap lámpája világít, de hiába nyomom a bekapcsológombot, nem pörög fel. Megpróbáltam több bekapcsgombbal is...
Mi a frászkarikát cseszek el?köszi az ötleteket!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
robick5
tag
válasz kornyiktamas #3937 üzenetére
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
robick5
tag
-
föccer
nagyúr
Szerintem az a baja, hogy a cpu fan-on nincs venti, és így úgy érzékeli a bios, hogy nincs biztosítva a cpu hűtése. Dugj rá egy ventit teszt jelleggel, és utána vedd ki ennek a figyelését a bios beállításokban.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
robick5
tag
válasz kornyiktamas #3944 üzenetére
Akkor próbáld a realtek-ből beállítani !
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest