- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz pedro7 #18607 üzenetére
videóban nem tom hogy műkszik, de fotózásnál ilyenkor el kell dönteni, hogy melyik rész fontos, a világos, vagy a sötét,és azt exponálod ki helyesen...tehát jelen esetben vagy expozíciókorrigálsz, vagy szpot fényméréssel fényt mérsz a világos területen. komolyabb videósok meg manuál-fókuszálni szoktak, ami gondolom egy ilyen kameránál nem lehetséges, mobillal meg végképp nem
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
mrmarkus
aktív tag
válasz pedro7 #18609 üzenetére
Valahogy úgy, hogy manuálban a középre súlyozott vagy a spot fénymérést állítod be a vázon. A mért érték szerint megválasztod a fényértéket, azaz a zársebesség és rekesz érték párosát...
Természetesen a legvilágosabb rész felé fordítod az obidat fénymérésközben!
[ Szerkesztve ]
Freedom of Information
-
jjeahh
nagyúr
válasz pedro7 #18611 üzenetére
pf. én a videózáshoz nem értek, de belenéztem egy ilyen kamera tesztjébe, és úgy tűnik sem fénymérést, sem zársebességet, sem rekeszt nem lehet állítani benne, sőt kb semmilyen manuális bütykölésre nincs lehetőség, ez azért durva, én azt hittem ezekben a kamerákban minimum annyi ficsőr van mint egy 25k-s kompakt fényképezőgépben, de ezek szerint nincs...ez így nagyon puritán, bekapcsolod zoomolsz, videjózol, csókolom vagy elnéztem valamit?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest