Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laceszgamer

    addikt

    Giga Z490 Gaming X AX
    Szerintem ez saját hiba volt, de megszokásból bekapcsolás után nyomogattam a DEL-t BIOS-ba lépéshez, ilyenkor nincs csippanás, és újraindul a gép, akkor kijön egy Boot failure detected üzenet. Ez csak annyi, hogy itt BIOS-ba lépéshez meg ekll várni a post képet és csak akkor DEL?

    Illetve feldobtam a legfrissebb F20b biost, fel is ment szépen, mindössze az XMP profilt kellett beállítani újra. Illetve itt jöttem rá erre is, hogy nem kell nyomogatni a DEL-t elvileg. Na de csinált egy oylat, az egyik ilyen után, hogy konkrétan az USB-k nem kaptak áramot, egér, bill semmi, Win alól simán restartot nyomtam bekapcs gombbal. Ekkor újraindult, bal felül ami egy pillanatig megjelenik fehér vízszintes vonal, most egész soká ott volt, és elég lassan alapból a BIOS jelent meg, de ott se ment se az egér se a bill. Végül áramtalanítottam, majd vissza, így megjavult.

    Ezt okozhatta a fentebbi művelet, hogy ahogy nyomogattam neki a DEL-t kijött ez a boot failure üzi?

    Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Új hozzászólás Aktív témák