Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz NyuszyCaster #41423 üzenetére

    Remélem nem :) Most vettem egy klaviatúrát a Tesco árúházban HP támogatja a Windows 7 et.A másik klaviatúra csak az XP,és a Wista rendszert ismerte.Egeret is le cseréltem egyenlőre nincs jelensége,hogy akadna bár majd holnap este írom meg most késő este üzemeltettem be.20 percenként akadt szóval érdekes volt.Le tiltottam az összes USB portot,és rá kötöttem a lapra egy külső USB adaptert.Ott ugyan ezt csinálta!Szerintem a deszka lenne hibás akkor a le tiltás után Haf932 panelban nem kéne ezt csinálnia.Szóval Klaviatúrára tippelek talán a Windows 8.1 nem csipázta,vagy egyszerűen zárlatos a klaviatúra.Érdekelne okozhat e ilyet egy hibás klaviatúra,vagy egér?Szerintem nem kizárt mivel lehet át húz,vagy érintkezési hibás,és az áramot vissza vezeti,vagy rövidre zárja a lapot.Most 30 perce megy a gép egy akadás nem volt.A facén nem törölt vissza mondatokat.

    (#41424) norbert1998
    Szia.
    Az a gond amikor el száll a klaviatúra akkor az egér is,és minden ami a foglalatban van annyi lesz.Szóval akkor hiába tesztelem pendriveal,és USB HDD vel akkor totálisan halott a port.Külön nem tudom tesztelni,mert kiegészítő panellal is ezt csinálta,ami meg a panelon lett rövidre zárva.Na mindegy remélem a 2000 forintos klaviatúrám lett szar az ideg szét b@szna,mert lehet nincs már a lapra garanciám,és 70 ezer forint újonnan.Szóval reménykedem.Amennyiben annyi van 40 ezres lapom amin a bios szált el akkor volt egy resetem mikor bioszt raktam rá igaz én reseteltem gondoltam a Dual azt jelenti két biosz van rajta.Az alap,és az új.Gondoltam vissza áll a régire,de nem sikerült ki be kapcsol szóval biosz írás lesz belőle.

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák