Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WZP

    aktív tag

    Heló! Remélem tudtok segíteni mert kicsit nyugtalanító a problémám. A következő a helyzet: a gépet úgy használom, hogy minden este sleepbe rakom, hogy ott tudjam folytatni ahol abbahagytam.

    A probléma 2 helyen jelentkezik, és gyanítom hogy azonos a forrásuk. Először is amikor több sleep-wake up ciklus után nyomok egy valós restartot, leáll ahogy kell, de nem indul újra, a ventiket hallom hogy mennek de a monitor nem kap jelet és semmi nem történik. Ki-be kapcsolás után szó nélkül problémamentesen bebootol.

    A másik hibajelenség, hogy amikor felkeltem sleepből, dob egy boot failuret, minden egyéb szöveg nélkül, és azt mondja hogy betölthetem a BIOS optimised defaultsot vagy beléphetek a BIOS-ba. Ilyenkor belépek, változtatás nélkül save and exit és megintcsak tökéletesen feláll a rendszer.

    A lapon a legfrissebb BIOS van, és semmi más instabilitási probléma nincs a géppel, soha nem volt még kékhalálom vagy magától újraindulásom. Lehet ez valami szériahibája a Z77-nek ? Elég új chipset volt amikor vettem, kb abban a hónapban ahogy kijött, esetleg valami első szériás hiba ? Táp probléma ? Előre is köszönöm.

    Inter Arma Enim Silent Leges

Új hozzászólás Aktív témák