Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    (#3334) ThePatriot

    Nézd meg a karantént - a táca ikonon jobb klikkre feljön egy menü ott ki lehet választani -
    A fájlrendszer védelemnél a műveleteket tedd át - kijavításról - kérdés és/vagy mozgatás karanténba opcióra bár elvileg bármit is csinál előtt értesít de lehet rövid ideig van fent az ablak - ugyanott a tálcaikonon jobb klikknél van olyan is hogy - LEGUTÓBBI FELUGRÓ ÜZENET MEGTEKINTÉSE - ezt is megnézheted.

    (#3333) GEPESZ66

    Szia merem állítani RAM fogyasztásban a legjobb volt az AVAST. Itt egy teszt: [link]

    Nálam az AVAST FREE 20 MB-ot fogysztott - 2 alap folyamattal - a legfrissebb béta verzióban van egy 3-ik folyamat - IDENTITIY PROTECTION SERVICE- ami önmagában eszik 15 MB-ot a másik kettő változatlan tehát így az új AVAST FREE anivirus kb. 35 MB-ot eszik. Alapban bővítették a védelmi képességeit - behavior shield néven + védelem. De ez még így sem vészes, és nem terheli a gépet ami fontosabb mint a RAM bár amikor a BD free 100+MB volt az gépterheléstől függetlenül nem volt szimaptikus, bár ez egyéni preferencia 8-16 GB ramok világában ez már kevésbé releváns.

    Fontos valamikor január végén (talán csúsznak) ígérek a stabil verziót azt megvárnám, ha kijön akkor tedd fel a próba IS-t és ha bejön akkor válts. A kódok világában nem vagyok otthon de ha vásárolsz egy kódot onnantól számolja gondolom amikor beírod/aktiválod onnatól ketyeg vissza az óra tehát ha a próbaverzió bejön akkor sem feltétlen kell megvárni a végét - nyaggat hogy aktiváld stb. de kivárhatod a végét lényeg csak akkor vásárolj ha tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák