Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pala

veterán

válasz gbors #1982 üzenetére

Én is eljátszottam ezt a FEAR-el. :)
    A 256-os 9600XT-men maxra húzhattam a textúrákat, míg a 128-as 9700Pro-n lejjebb kellett vennem, holott az utóbbi kártya azért nem kevéssel gyorsabb volt. :)
    Sajnos én láttam, hogyan "viselkedik" a 256 mega, ha játék közben belaggol, az azért eléggé irritáló tud lenni. Pl. Crysisben mikor a távcsőbe nézek bele, vagy mikor ráfordulok hirtelen egy nyílt terepre, csúnyán beakadt. Azelőtt 512-es X1950Pro-m volt, és ott ez nem jött elő, pedig a kártya sebessége fele a 3850-nek. Azóta 512-es 4850-em lett, viszont kevesebb rendszermemóriám, és most megint jó. :)
    Mondjuk igaz, hogy a kártya teljesítménye véges, és az idő előrehaladtával egyre jobban kifogy a szuszból, ezen pedig a 512 vram se fog segíteni, viszont ha legalább ezt a laggolás-szerű jelenséget meg akarjuk akadályozni, és valakinek ez megér pár ezrest, akkor azért mégiscsak érdemesebb azt, vagy 4670-et venni (abban tudtommal nincsen 256-os).
    Én csak a magam nevében beszélhetek, de manapság újonnan már nem vennék 256-os karit, főleg, hogy ezek a Radeonok még 512-vel is abszolút jó árban vannak a saját kategóriájukban.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák