Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vigneau

    félisten

    válasz alibaba78 #10485 üzenetére

    No, megjött az Asus HD 6870 DirectCU-m. És életre keltettem mindkét DVI-t, bár elég murisan jött össze 1 óra szöszölést követően. Íme:
    1. DVI: DVI/D-SUB átalakítóval LCD TV-re kötve;
    2. DVI: DVI kábellel a monitorra kötve (egyben ez az elsődleges megjelenítő).

    A megjelenítők tulajdonságaiban maximáltam a felbontást a TV-re nézve 1920*1080-ban - így a kiterjesztett asztal ment mindkét kijelzőnél FULL HD-ban. Ha ezt nem állítom be, akkor csak 1440*900-ban ment a TV. Jól megbizgerélték ezt, de működik.

    Tényleg létezik ilyen vezeték nélküli HDMI? Én még életemben nem hallottam róla.

    Viszont még akad üröm az örömben: a feszültségemelés (ha valakinek van más trükkje Asus vonalon, ne tartsa magában). Nálam az Afterburner nem enged feszültséget emelni (inaktív marad a csúszka). A TriXX is megbolondult, 975mV-ot lát alapfeszültségnek 915MHz-en és ekkor a csúszka maximumon áll. Igaz, nem is megy se le, se fel - de nem is inaktív kinézetű, mint anno a non-ref HD 5850-emnél. Szóval feltettem a SmartDoctor-t, az legalább lát mindent eddig - lehet szórakozni a feszültséggel is. Tuning később, most ennyire futotta...

    A honlapon levő exe-s BIOS meg nem akar felmenni, nem támogatott kártyának észleli. No sebaj, mert a BIOS.exe 2011.01.04-es, míg a karin lévő BIOS 2010.12.29-i - szerintem ugyanaz lehet, mert az adható feszültség mindkettőben 1.4V, a frekvenciahatárok pedig 1200/1500.

    Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...

Új hozzászólás Aktív témák