Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz blakey #48047 üzenetére

    Nyilván a nasnak rengeteg plusz funkciója van, nem mindenki veszi igénybe őket és itt a kérdező nem utalt ezekre.

    24 eszköz, folyamatosan?
    A mosógép is netezik?! ;]

    Plex max külső elérésnél fontos, belső hálózaton ritka feleslegesnek tartom+a kérdező hangsúlyozta a tiszta hd képet és hangot.

    Ahogy az is extrém felhasználásnak tűnik, hogy egyszerre 6 felhasználó dolgozik úgy, hogy ez megerőltető lenne a routernek, bár ezzel sem értek egyet, mert ha 3 felhasználó filmet néz egyszerre, azt még bőven bírja a router (ha csak nem 4k-ről beszélünk, de kétlem), akkor is, ha bd-ről beszélünk, emellett max a 3 játékos pingje lehet érdekes, de ezt egy ac56u kaliberűnek bírnia kéne.
    Bár ugye érdekes lehet az a lakás, ahol 6 ember ezt csinálja..
    Bár ugye lehet egy netkávézóról van szó.. :U

    "nem tudhatrod, hogy mennyire más egy NAS" --> fogalmazzunk úgy, hogy amíg nincsenek olyan extra igényeim, mint a fentebb említett dologok, addig egy erős router is ki tudja szolgálni az alap igényeket.

    De visszatérve a kérdező igényeire, kb semmibe nem kerül kipróbálni a már meglévő vasat, és ha az nem felel meg neki, akkor nas.

    Persze, tudom, az atv4 pedig egy kiváló lejátszó... :U

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák