Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    Én még mindig a Dune TV-102 -nél tartok :)

    Csatlakozók

    USB port Van
    HDMI kimenet Van
    Kártyaolvasó Nincs
    Komponens video kimenet Nincs
    Digitális audiokimenet (optikai) Nincs
    Digitális audiokimenet (koaxiális) Nincs
    LAN port Van
    Wi-Fi Van
    Videó kimenet :HDMI
    Audió kimenet :HDMI

    Viszont én külső erősítőre szeretném kilőni a jelet vagy optikai vagy koax. kábellel. Amíg közületek valamelyik tulaj nem írja le, hogy ez az átalakítósdi tuti működik-e, addig meg nem veszem.

    av-noline
    "A TV-102 Jack AV aljzatát, a tartozékként kapott vezeték egyik RCA csatlakozóján keresztül digitális koaxiális kimenetként is használhatjuk. Ennek a régebbi, HDMI bemenet nélküli házimozi erősítők tulajdonosai örülhetnek." Senkitől nem olvastam még, hogy létezik ilyen kábel. Azt nem hiszem el, hogy mindenki TV-n nézi a hangot vagy mindenkinek HDMI-s erősítője van :)

    Dune fórum:
    " AZ IR-vevő helyére semmi mást nem lehet bedugni, mint a lejátszó mellé kapott vevőt. A Dune HD TV modellen az egyik analóg hangkimenet (AV-OUT aljzat a hátlapon) átkapcsolható (Beállítások/Hang), hogy koax digitális kimenetként működjön (ott a COAX felirat a kimenet fölött). Semmilyen kiegészítő nem kell, a mellékelt AV-kábel (emlékeim szerint) bal hangcsatornájának RCA dugója csatlakoztatható egy erősítő digitális RCA-bemenetére."

    Zavaros nekem ez az egész :F

    Amúgy egyszerű lenne, ha kapható lenne pl. a media markt-ban. Odamennék, megnézném a kiegészítő kábelt és ha koaxra alakít át, akkor nincs probléma. De így nem merem berendelni. Akkor marad a dvp3360 öreg csotrogányom még :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák