Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz World-Soft #5331 üzenetére

    Nem hiszem, mert mielőtt "működtem", akkor is ezzel volt baja... És mielőtt töröltem az adatbázisokat, nyomtam egy killall cron-t, aztán meg egy /opt/etc/init.d/S10cron start-ot.
    Feltételezve, hogy az adatbázisok törlésére gondoltál :-)

    Igazából én is még tesztelek, mert lesz majd valamikor egy meghajtócserém, ha lesz rá anyagi keret. Most 2db 4GB Kingston pendrive van benne. Egyiken a rendszer, a swap, és a lanshare, a másikon pedig only torrent. A lanshare mint a neve is mutatja egy közös könyvtár az itthoni 3 gépnek, ha netán egymásnak van "küldenivalónk", akkor ne kelljen windows filemegosztáson keresztül másolni... Főleg ha nincs is bekapcsolva éppen a másik gép :-)
    De nem sokat van használva igazából...

    Igen, azt láttam, hogy neked az volt a problémád... Azért én is mindig elolvasom a topicot, mikor hazajövök melóból.. De van, hogy ott is :-)
    Nekem ez nem gond, semmi konkrét célom a monitorozással, csak érdekességképpen kell.
    Feltételezem, hogy helytakarékosság volt a cél, ha "korlátlan" ideig visszamenőleg meg lehetne nézni kis időintervallumokat (pl. órára bontva) akkor valszeg sokszoros helyigénye lenne a logoknak. Nem tudok másra gondolni, hiszen ezek egyszer már naplózott, majd törölt adatok. Tehát más egyéb plusz terhelést már nem okozna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák