Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sunny474111

    tag

    válasz macgeedy #3313 üzenetére

    Hang problémával kapcsolatban. Driver station-ön fennt van az összes legújabb driver.
    Tapasztalataim: 7409-es,van benne max audio és tökéletesen működik,mély hang stb. Egy audio technica ath-m50 fülest használok,nagyon csúnyán belehet vele lőni a muzsikát h dübörögjön. Probléma h bármiféle hanglejátszás előtt egy pattanó zajt ad ki mind a füles,mind a beépített hangszórók.

    Másik,legújabb driver: 7427. Ezzel nem pattog lejátszás előtt viszont ebben nincs maxx audio,szal így elveszik a "finomítás" lehetősége. Minden esetre én ezt használom,inkább legyen kevesebb mély hang,mint sem h fülgyulladást kapjak a pattogástól.

    A hangszórók ígyis-úgyis minősítethetetlenek,tök mind1 milyen driver. Állítólag rog fórumon még mindig írják h dolgoznak a problémán,kérdés h ha ennyi idő után nem tudták megcsinálni lesz e belőle vmi.

    Szerk: egyedül az segít ha olyan drivert pakolsz fel amiben benne van a maxx audio,ott a csúszkák állításával elég sokat lehet rajta javítani h kevésbé torzítson.
    Minden esetre a beépített hangszóróiról már rég lemondtam,ha 1 hónap alatt egy 20 perces sorozat-ot néztem végig a beépítettetel akkor még lehet sokat is mondok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák