Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz huskydog17 #6786 üzenetére

    "Pontosan. Ezt nem is állítottam egyszer sem, sőt fel is hívtam rá a figyelmet, ahogy az a hivatalos oldalon is szerepel, hogy ez csak HD videókra van kihegyezve. (Itt azért megjegyezném, hogy ennek ellenére sok SD formátumot is támogat, szóval egy e szempontból egy rossz szava sem lehet az embernek!)"

    Az egész onnan indult ki, hogy minek rakok fel ennyi mindent (3 dolgot...amivel MINDENT, ami mozgókép, hibátlanul nézek, alacsony processzorterhelés mellett. A CCCP nem is kéne, csak egy-két FLAC-es encode (azokból sem az összes -messze nem) miatt szoktam felrakni.).

    Nekem azért volna pár rossz szavam, de szerintem a fentebbi kommentekben kifejtettem, hogy mik, fölösleges újra leírnom.
    Lehet, hogy 720p/1080p valamivel szebben néz ki rajta (amik már amúgy is nagyon szépek), de cserébe jópár dolgot megnyitni sem tud, "erős" hardware kell hozzá, és buta felülete van.

    "Miért várod el, hogy megnyissa? FLV konténer HD-hoz? Ugye ezt nem gondolod komolyan? Még a hivatalos és szabványos MP4 is igen ritka a neten!"

    Megint ez a HD, HD...NEM CSAK HD létezik. YouTube-ra/egyéb videomegosztókra se mindent raknak fel HD-ben.
    Azért várom el, mert videoformátum, a Splash pedig videolejátszó. Lehet, hogy csak én várok túl sokat. :)
    Így telepítgethetek mást is (lejátszót). Nem beszélve arról, hogy gyengébb gépeken még HD-re is használhatatlan.

    Ez a mi ritka, meg ki mit szed...eleddig FLAC-es BD rip-pel sem találkoztál, pedig Dunát lehet velük rekeszteni. :)

    "Az eredmények pedig valóban szépek. A 3850-es Radeont érdemes lenne befogni munkára, azzal látványosan jobb eredményeket lehetne elérni, sőt mi több, vele már komplexebb shaderek alkalmazása sem akadály."

    Bizony, azok. CoreAVC-POWA. Performance and quality - even on old bricks.^^

    Befognám én, ha nem adtam volna el azt a konfigot, több, mint fél éve. :) Annak a gépnek lelke volt; jó kis Springdale-es AOpen lap volt benne, minden finomsággal. Volt már vagy kéttucat konfigom (ha nem több - köztük erősebb is), de ezt szerettem a legjobban. :B
    Bár nem tudom, hogy mit értesz ezeknél "látványosabban jobb eredmények" alatt...(10 bites 1080p-hez már kevés lenne szerintem Northwood-val. De az a BD rip-ek kb. 0,5%-a.)

    "Amúgy mekkora monitoron/TV-n nézed a videókat, hogy ennyire ragaszkodsz az 1080p-hez?"

    Egyelőre csak 21" Trinitron. De ezen is kijön a különbség, ha nem gagyi upscale-ről van szó.
    Ellenben valamikor csak összejön már az a 82-es, FullHD-s Sony Bravia. :B
    Másrészt meg feltett szándékom, hogy mindenből az elérhető legjobb minőségűt szedem (felbontás/sub egyaránt) és tárolom az örökkévalóságnak. Lenni igényful gyűjtő. ^^ :))

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák