Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz huskydog17 #6763 üzenetére

    Minek a CCCP:
    Azért, mert van egy-két olyan encode (leginkább a FLAC-esek között), ami glitch-eket produkál a KMPlayer beépített FLAC-dekódolójával---->ki kell kapcsolni, és a helyét automatikusan átveszi a CCCP FLAC-dekódere. Semmi összeakadás nincs.

    CoreAVC-t pedig integrálni kell AVC1 és H.264-hez a KMPlayer-be, hogy kb. a felére csökkenjen az a processzorhasználat és ami eddig szaggatott, csúszkált és élvezhetetlen volt (amúgy bármilyen más lejátszóval IS), az lagmentesen, gyönyörűen menjen.

    "A CoreAVC pedig totál felesleges annak, akinek van DXVA képes videokártyája"

    Egyrészt az nem mindenkinek van, másrészt meg nem minden HD van úgy kódolva, hogy ebből előnyt merítsen - még az 1080p-sek között sem-. Volt jópár olyan, ami tré volt DXVA-val, CoreAVC-vel meg hibátlanul ment.
    Nem egy nagy was ist das feltelepíteni és betársítani azt az 1 db file-t.

    A felület alatt pedig nem a skin-t értem, hanem a konfigurálhatóságot, menü-elrendezést, hotkey-programozhatóságot. Ezek nem a MP származékok erősségei. Nagyon nem.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák