Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    válasz bandiras2 #5240 üzenetére

    Kb. 6 éve nézek animet, ennyi idő alatt akinek sikerül kihagynia az NGE-t, hát az nem látott akkor még semmit... ;]
    Nem véletlen, h 80-, 90-es animeket nézek már többnyire. Amikor becsatlakoztam forrt még az Elfen Lied, jöttek a gore, meg a panties animek, de az utóbbitól, az ecchi vígjátékoktól besokalltam.

    Noha a top 3 alapból vmi olyasmi, h LAIN, NGE meg GITS, ill. az utóbbi pár évben nyomot szinte csak a Dennou Coil, Ghost Hound(07) és a The Sky Crawlers, ecchi fronton, amiket meg tudnék említeni a They Are My Noble Masters és a The Inland Sea Bride. Valahol ezek voltak az utolsó igazán élvezetes animek nekem.
    szerk.: bűntudatom lenne, ha kihagynám a Mai Hime sorozatokat a felsorolásból, egyetlen bajom velük, h happy end az összes, de még így is ütöttek.

    Közben meg elkezdtem nézni pár régi sorozatot és rá kellett jönnöm, h van élet a pantsu után. A Tenchi Muyo is egy valahol egy ecchi hárem anime, de egy kezemen meg tudnám számolni, h hány pantsu poénvolt benne, de ettől szerintem még simán megállja a helyét a kategóriájában.

    Hopp, kicsit hosszúra nyúlt ez a válasz, ez most csak úgy kijött valahogy. Szóval az NGE-t láttam, de szerintem nem túlzok nagyot, ha azt állítom, h az utóbbi pár év nagy címeivel tisztában vagyok.

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák