Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Silεncε #46609 üzenetére

    Nem szeretek kukacoskodni, de sikerült az első epizód zárójelenetének a katarzisát elspoilerezni.

    Válaszként írom, mert ez a szezon odaverős.

    BNA (Brand New Animal)
    Studio: Trigger (anime original)

    Vizuálisan klasszikus Trigger ami alatt Little Witch Academiát, Kill la Killt, Darling in the FranXX-t és Kiznaivert kell érteni, de azokra is ráver egy kört. Totálisan nem furry propaganda, de beleadtak apait-anyait, hogy a bevált Trigger animációs receptre még öt lapátnyit rá tudjanak dobni: minden rajzolt, zéró CGI, a karakterek állatformáik egyediek és minden porcikájuk (bunda, fül, farok) rendesen meg van animálva, ha beszélnek, az úgy néz ki, mint ahogy elképzelnénk embermagasságú beszélő állatokat, a testbeszéd is jellegzetes és részletes. Az animáció tizenkét klasszikus alapelve megvalósul minden egyes képkockán és a színkezelés is a művészi kategóriákat súrolja. Ilyet ritkán látni animékben. BNA >>> Beastards.

    A sztori Trigger szinten erősen indul, a közepén laposodik, aztán a vége még nincs kint. De mindenképp. A főszereplő Michiru pedig cute, attól eltekintve is, hogy furry.

    -

    Ha lesz energiám, készítek összefoglalót a többi sorozatról is, amiket most nézek (most indult, előzőek folytatása, stb.). Ez az évad odaver.

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák