Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz Nova96 #24602 üzenetére

    Az Evangelion egy kib.. kirakósjáték. Ahogy nézed, egyre több mindent tudsz meg, egyre több embernek ismered meg a múltját, a tragédiáit, és a mozgató motivációit. Itt MINDENKINEK iszonyú múltja van.
    Na akkor a sorrend:
    Sorozat 1-24 részig: 25-26 Az úgynevezett "eredeti" befejezés. Nem kapta meg a pénzt amit akart, hát összedobta ezt a hulladékot. Ráér, később megnézni, esetleg pár dolgot megmagyarázhat, de annyira kevesebb mint az EoE...
    Death mozi: Korrekt összefoglalása a sorozatnak, egyedi logika alapján, hogy felhívja a figyelmedet mindarra az apróságra, ami felett a sorozat közben elsiklottál, csak éppen majd kiütötte a szemed.
    Rebirt mozi: kihagyható, mintha egy 30 perces trailer lenne az EoE mozihoz (együtt csomagolva érkezik a Death mozival Death and Rebirth címen)
    End of Evangelion: A VÉG. Mindennek a teteje. Mentális gyomronrúgás, a végén csak ülsz kiüresedve, és nézel ki a fejedből. Nem tudom miket láttál eddig sokkoló filmeket, de ez igen nagy valószínűséggel túltesz majd mindegyiken. Ne úgy nézd meg hogy aznap még bármi fontos dolgod lenne, mert agyilag meg leszel zuhanva. Szépen csukd magadra az ajtót, hogy senki ne zavarjon, és nézd meg egymenetben. A film közepén van a stáblista, csak mert. Jó szórakozást, majd számolj be. Semmi esetre se nézz bele amíg a sorozatot le nem nyomtad, mert az egész egyetlen erőszakos spoilerhegy.
    Na és akkor csakis és kizárólag ezek után az új filmek.
    1.11 You Are (Not) Alone
    2.22 You Can (Not) Advance
    3.33 You Can (Not) Redo
    4.0... várjuk mint a messiást a 3.x "WTF WAS THAAAAAT???" feloldására
    További verziószámok is fellelhetőek, ezek a különböző megjelenésekre belepakolt fanservice és eyecandy jelenetekben különböznek.
    Főbb szereplők:
    Shinji Ikari [kép]
    Anyja halála után apja magára hagyta, nevelőszülőknél nőtt fel. Befelé forduló, depresszív személyiség. Kétségbeesetten vágyik hideg apja elismerésére.
    Ayanami Rei [kép]
    Albínó lány, titkosított múlttal. Emberi kapcsolatai alig vannak. Magába zárkózó, csendes visszahúzódó.
    Asuka Shoryu Langley [kép]
    A 9. részben csatlakozik a csapathoz európából. félvér vörös démon, súlyos terhekkel.
    Gendo Ikari [kép]
    Shinji apja. Katonai bázis parancsnoka, titokban harci robotokat gyárt. Felesége halála után összeomlott, és munkába temette magát.
    Több igen fontos szereplőt nem sorolok fel, majd megismered őket. A szereplőknek ne keress utána, túl sok a spoileres kép.

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák