Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • unclefucka

    senior tag

    válasz Crystalheart #19821 üzenetére

    "és igazából nem is figyeltem, TV-rip-e amit nézek, vagy BR-rip, csak átszedtem öcsémtől ami ott volt a gépén"

    Irigyellek, engem pl. nem zavar a jobb felső sarokban lévő csatorna logo (TV Tokyo, TBS, stb.) és az alul szaladgáló reklám feliratok sem zavarnak, DE azok az apró, de annál idegesítőbb kitakarások igen.

    A cenzúra törvény értelmét nem, de létjogosultságát nagyon is megkérdőjelezem. Egészen egyszerűen bármilyen törvényt is hoznak, az már csak egy megoldás arra, ami akkor volt, amikor a törvény megfogalmazódott. Amíg a törvény életbe lépett mindenkinek volt elég ideje, hogy felkészüljön rá, hogyan kerülje meg. Aki "ilyen dolgokat" akar nézni az megtalálja a módját. Legrosszabb esetben megvárja a -cenzúrázatlan- BD verziót.

    Globális fellépés nem lesz ellene, mert ahhoz túl jövedelmező. (Max. illegalitásba vonul.)

    Az internet lassan kezd kicsúszni az irányítás alól, a globális értékrend fantazmagória, az egységes európai értékrend egy álom, a nemzeti értékrend elérhető (lenne), a családi értékrend már kézzel fogható, de igazából csak az egyéni értékrend az a mi igazán számít.

    Ha valaki rossz, az mindentől függetlenül rossz, aki jó, az meg jó marad.

    A visszaszorításokkal sem feltétlenül lehet egy rossz ember rossz énjét visszatartani, csak időt lehet vele nyerni, de előbb-utóbb előjön a rossz énje.

    Jó hír viszont, hogy a rossz emberek nem kommunikálnak jól a társadalommal és közel sem olyan nyíltak, hogy hétköznapi emberekkel megosszák a "titkaikat". Ezért feltehetőleg itt a fórumban, de szvsz az egész PH!-n nem találsz rossz embert.

    A hardveraprón vannak, de ők elég hamar kikopnak, hála a moderátoroknak.

    Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

Új hozzászólás Aktív témák