Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    Hyakka Ryouran Samurai Girls
    A történet magában furcsa mert a jelenben játszódik de mégis megragadt egy adott korszakban a történet. De ettől eltekintve van benne bőven ecchi ésmég látványos harcok is vannak. A szereplő karakterei változatosak de szerintem ebbe témába még ecchi-t nem is láttam érdekes volt. Egy gondom volt vele mégpedig a vége az utolsó harcot össze dobták 2.részben. Pedig legalább 4+ részen mehetett volna.
    Nem írnák sokat róla csak annyit aki szereti az ecchi-t és a szamuráj,ninja témájú animéket annak érdemes megnézni. Csak kevés rész volt, a specialjai egész jók voltak.
    8/10

    Boku wa Tomodachi ga Sukunai
    A történetről annyit,hogy bemutatja hogyan szereznek barátokat. És mindennapi iskola és programokat. Van benne egy kis ecchi de inkább aranyos az anime a szereplők miatt.
    Volt benne humor is, de nem annyira sok. A grafika rendbe van de ez elvárható mivel csak 1 éves a anime. Továbbiakban csak spoilert tudnék írni szóval kihagynám.
    Tetszet,csak kevés rész volt.
    8/10
    Ladies Versus Butlers!
    A történetről nem érdemes semmit mondani átlagosnak mondható. De ami amiről érdemes írni az, hogy néha megközelítette a KissXsis-t részekben ami nálam plusz pont.:DDD A szereplők ecchi szóval szokásos hárem,de van egy ügyetlen testvérpár ami hangulat fokozó az animében. Nem egyszer röhögtem a poénjain és még a visszatérő poénok is helytálltak. A grafika rendbe talán az arcnak a rajzolása lehet furcsa de meglehet szokni. Tetszet, igaz nem értem egy két helyen miért húzták le annyira. Legjobb szereplő pina-chaan :D az ő „szerepe” tetszett a legjobban kár,hogy keveset volt benne. A specialjáról csak annyit elfogyott az ihlett… elég lett volna 3db is csak durvább. :DD
    8,5/10

    Kore wa Zombie desuka
    Egyik legbetegebb sorozat eddig amit láttam, szakadtam a röhögéstől nem egy résznél és a visszatérőknél is. A történet maga értelmében, hogy is mondjam… elég nagy hülyeség de pont ezért ilyen jó. A második évadját későbbre hagyom mert egy ilyen beteg sorozatot megkell hagyni későbbre. A szereplők jól kilettek választva főleg egy két személy. A zenék átlagosak voltak,grafika rendbe van. Érdemes megnézni. kicsi SPOILER A perverz zombi a végén.:DDD,ö legjobb karakter kicsi SPOILER VÉGE Az ova meg hozza azt a szintet azon is szakadtam főleg az első részén.
    9/10

    Nazo no Kanojo X
    A történet attól eltekintve, hogy egy kicsit túl van hajszolva a nyálcsorgatás egészen tűrhető . A nem volt fő cselekmény inkább csak bemutatta a mindennapi életet ebben a nyálcsorgatásos világban. Voltak egészen jó viccek és a szereplők is egész jók. Ami kicsit furcsa volt egy kis kavarás de olyan hülyén volt megoldva de ezt leszámítva és persze a nyállal való túlfoglalkozást nem is volt rossz.
    Akár 2.évadot is kaphatna mert a „fő” szál nem valósult meg.
    7,5/10

    Queen's Blade
    Epic fail
    2.rész felénél abba hagytam… talán később újra próbálkozok de ezt a történetet elrontották…

    És amiket most kezdtem azokról is írnák:
    Fairy Tail
    Úgy érzem ez tetszeni fog nagyon szimpatikus az egész anime, egyetlen gondom van az a „kevés” miatt rész. Csupán 100+ és ha tényleg olyan jó akkor hamar befogom érni.
    Dakara Boku wa, H ga Dekinai,Oda Nobuna no Yabou, Hagure Yuusha no Estetica
    Pozitívan csalódtam mind a háromban, innentől szüneteltem és megvárom míg kijön az összes rész mert ezek nagyok jók lettek. Szerencsére itt még abba lehet hagyni.:DDD

Új hozzászólás Aktív témák