Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • R1200GS

    aktív tag

    válasz GrandeP #6212 üzenetére

    4-en vagyunk egy szobában 12 m2-en. 60 font hetente fejenként (undorító). Adnak reggelit, ami egy idő után rohadt unalmas. Kb. 300-400-an vannak szezonban. Mindenütt sorbánállas. Közös konyha, ahol végül is meg lehet főzni, nem volt olyan, hogy ne lett volna szabad tűzhely. Viszont 3 mosógép van ennyi emberre ami vicc. Két pc amin lehet netezni óránként 1 £-ért. De állítólag most már lehet wifin keresztül az egész farm területén netezni, havonta 20 £-ért 3 Gb.

    A fizetés mindig korrektül számolták, bankkártyára utaltak. Nekem szerencsém volt 2007-ben. Egy kertészetben dolgoztam. Változatos volt a munka, gyümölcs, zöldség, virág termesztés. Nem is volt annyira nehéz, szerettem ott lenni. Többet tudtam dolgozni mint általában a többiek, így jobb volt a fizetés is. De legelőször pack haus-ban kezdtem, ami rohadt unalmas volt. Gyümölcsöt kellet csomagolni. Attól félek egy picit ha visszamegyek valami szar melót kapok de hátha, tudok majd a kertészetben dolgozni.

    Gondolkoztam azon hogy konyhára megyek dolgozni, de nem annyira megy még a nyelv. Itt a farmon biztosabb a munka, fél évet lehúzok, tanulom a nyelvet, aztán keresek valami jobbat. Két szakmám van szakács, és motorkerékpár szerelő :) Az egyikben csak el tudok majd helyezkedni, de szívesebben szerelnék, mint főznék.

    Itthon szerelőként nem tudok elhelyezkedni, 80-100 ezer Ft-ér meg nem fogok konyhán dolgozni. A farmon kb. havi 200-at félre tudtam tenni, úgy hogy minden nap főt kaját ettem.

    Ez tényleg a legalja, de van aki már 5-6 éve visszajár ide.

Új hozzászólás Aktív témák