Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sisi22

    tag

    válasz Devid_81 #34721 üzenetére

    :F :F :F
    Tegnapi perpatvarban volt ket, viszonylag jol megfogalmazott kerdes NHS-rol, hogy azert nem kezdik ujra gyorsitani az elhalasztott muteteket es kezeleseket, mert hianyoznak a megfelelo orvosok es szakszemelyzet mire jott a valasz, hogy ok a vilag legjobbjai es naluk van a legtobb apolono.

    A munkaeropiacot pedig mar regota elkezdte kialakitani a Piti-ke a Sumak milliardos hatterevel az indiai-pakisztani-stb. munkaerobevandorlast fogja megoldani a szokasos sajat zsebes jutalekkal, ahogy az ottani kulturaban ez a tradicio.

    Az EU nem ruhelli a briteket, hanem duhos rajuk, mert a brit mernoki es innovacios es hasonlo tevekenyseg az EU minosegbiztositasi es egyeb kovetelmenyei kereteben komoly segitseget jelentettek az EU-nak, a K+F korabbi rendszere most esik szet, foleg a nemetek erzik, mert naluk volt a legszorosabb kapcsolat a gyartassal. Mult heten volt egy bejelentes a brit fuzios reaktor sikererol, a sorok kozott ott volt, hogy ha vegre 2023-ban az ITER elindul, az veszi at a szerepet, mert a briteket leallitjak 2025-ben. Egy szo sincs arrol, mi lesz a britek kovetkezo lepese - talan amerikai fejlesztesekbe probalja atmenteni magat az a szakembergarda.

    Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.

Új hozzászólás Aktív témák