Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #30610944

    törölt tag

    Lanyom gondoskodott rola, hogy idoben felkeljek igy elmentem Morrisonsba nyitasra. Kint volt egy 100 meteres sor. Egyszerre 3-4 embert engedtek csak be es kint figyeltek, hogy legyen tavolsag. Biztonsagi orok voltak mindenhol de fegyelmezett volt mindenki. A biztonsagi orokon most sem volt maszk vagy kesztyu. A kasszasokon is csak elvetve volt kesztyu, de maszk senkin. Managerek mindenhol akik felugyelnek mindent. A bolt pretty much full volt, kiveve a konzervek, wc papir es a fertotlenitok.
    En meg le tudtam akasztani egy csomag (4es mert csak ilyen volt) Andrexet. Nem a legolcsobb to be honest. Elvileg 2o csomagot vihetett volna mindenki de csak egyet vettek le igy en is. Minden kassza ele stickert ragasztottak fel, hogy hol kell sorba allni igy meg lesz a ket meter hely. Kasszanal plasztik panelt raktak a kasszasok ele. Embereken talan egyen ha lattam maszkot es kesztyut. Benzinkut viszont tele volt.
    Mar eleg regota gond a wc papir. En nem ertem mi tart ennyi ideig feltolteni es hol vannak a nagyobb csomagok. Mindenhol csak 4es vagy 6os packek vannak.
    Parom meg most megy be alairni valamit hogy megkapja a 80%ot a fizujanak. Aprilis vegeif bezarnak utana lehet meg tovabb ha nem javul a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák