Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltii02

    újonc

    válasz Nicky #1025 üzenetére

    Nem akarlak elkeseriteni, de valoszinuleg nem fogsz bankszamlat kapni, amig nincs munkad. Esetleg probald meg a Lloyds-nal vagy a HSBC-nel.

    Ha megis kapsz, tuti, hogy a legprimkobb lesz (csak 'cashcard'-dal, vagy is csak a bank sajat automatajabol tudsz penzt kivenni es nem tudsz uzletekben/interneten fizetni vele).

    Az nem igaz, hogy csak akkor kapsz munkat, ha van bankszamlad, nekem pl nem volt, ezert az elso fizetesemet csekken kaptam meg. Igaz, addig nem tudtam bevaltani, amig nem lett meg a bankszamlam (olyan volt a csekk, amit csak a nevemre szolo bankszamlara tehettem).

    Szoval eloszor munkat kaptam, kertem egy igazolo levelet a munkaltatomtol, amiben igazolta, hogy ott dolgozom, a fizetesemet es az angol cimemet. Ennyi eleg lett volna a Lloyds-ba, a HSBC-ben meg az otthoni, magyar cimemet is bele kellett venni a levelbe. Ha szerencses vagy es jo allast kapsz (=sok penz es megbizhato a munkaltato) akkor kaphatsz debit kartyat is.

    Ha van meg kerdesed, tedd fel :)

    u.i.: Barclays, Halifax es a tobbi banknak angol jogositvany vagy kozuzemi szamla kellett volna, hogy igazoljam a cimemet, a munkaltatoi level nem volt eleg nekik.




    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák