Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    Na megnyomorgattam az S10+-t.
    Pofas kis telo, de semmi extra. Hozza a kotelezo formakat 2019-nek megfeleloen.
    Kamera valtozatlan, a szeleslato az plusz feature (ami legalabb jo, bar minosegben meg nem csekkoltam).
    Ejjeli modnak nincs kulon opcioja, igy ezen csalodtam, mert ha az AI dobja fel, az ugy kaksi lesz, Huawei es Xiaomi + Pixel megoldasa 1000x jobb.
    Pro mod zarido tovabbra is a vicces 10sec, ez mar vedjegy marad, orultem volna ha mar kepes lenne akar 20secnek is, de ez sztem sose fog megvalosulni.
    Elolapi 2 kamera valoban idetlen, alkalmazasoknal csunyan belerondit a kepbe, a noccs legalabb eltuntetheto, ezt nem lehet, mert tulsagosan lent van a kavahoz kepest, ugyanez vonatkozik a 2 kisebbre is.
    A telefon meretileg csokkent, legalabbis kisebbnek ereztem az enyemhez kepest, es mintha vekonyabb is lenne. Mindenesetre baromi kompakt erzetet ad.
    A kekes szin megfogott, gyonyoru. S7 es S8-rol eri meg valtani, a 9-hez kepest semmi elorelepest nem latok a hangyafnyi teljesitmenynovelesen kivul, a szeleslato kamera es a kijelzobe epitett ujjlenyomatolvasot leszamitva.
    Osszessegeben tobbet varna az ember, nem durrantottak nagyot, plane hogy jubileumi szeria (ok, arra a Fold lehet "indok")
    Kepeket nemsokara teszek fel.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák