- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kétkártyás androidos mobilt, ezzel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget
Az alábbi típusok tetszenek, de nem tudom szabad e velük foglalkozni:
- THL W1
- Zopo ZP500
- Lenovo A750Amire nekem szükségem lenne:
- dual-sim-es legyen a telefon,
- érintő kijelzős,
- min. 5MP, de ne 2MP felnyomva 8MP-re
- GPS offline módban működjön
- max 4,5"nem tudom ezek a telefonok mennyire megbízhatóak esetleg van valakinek velük tapasztalata? ahogy néztem ezeken nem nagyon van magyar nyelv ezt lehet orvosolni?
más típus ajánlatokat is szívesen vennék.köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
magyar nyelvet rá lehet varázsolni ezekre a kínai telokra vagy ez felejtős?
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
nekem a "THL W3+"-ból és a "G3"-ból is egyedül a HDMI hiányzik csak
-
alfa20
senior tag
az egyik Mo-i beszállító tervezi a ZTE V970 behozatalát, csak még nincs pontos infó a behozatalról meg az árról sem...
-
alfa20
senior tag
@Jazz: tudom legkevésbé a fényképező funkció érdekel téged, de megtennéd ha lesz egy kis időd készítenél egy kültéri szabadban készült képet és megosztanád. Köszi!
még egy: egy-két oldalon írnak HDMI-t az van a V12-esen?[ Szerkesztve ]
-
alfa20
senior tag
Azt nem tudja valaki a Newman N1-t már lehet kapni?
-
alfa20
senior tag
valaki rendelt már N1-est, vagy w3+-t?
érdekelne hogy van e benne magyar nyelv és vajon a N1 tényleg csak 260K, néhol még a gorilla glass-t is írták hozzá."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
nagyon gondolkodom egy Neuman N1 vagy egy THL W3+-ban.
viszont azt nem tudom hogy most 16M vagy 260K színűek
Ha csak 260K akkor lehet inkább egy V970-re ruházok be, igaz annak csak 5 megás a kamerája."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
egy kis segítséget szeretnék kérni,
van egy V1277-es telom, amin pár napja sikerült beállítani a csengő hangot, de már két napja nem találom sehol ezt a beállítást, alap droid van rajta (4.0.4) de a menü -> beállítások-ban semmit nem találok"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
Sziasztok,
Ha a HDMI kábelel össze kötöm a telfont (Ulefon V1277, Rom:08.29) a Tv-vel, akkor kell valamit állitani a, telon vagy automatikussan meg kell jelenie a kepnek a tv-n?"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek a V1277-re ezt a témát fel lehet tenni? egy másik CM9/10/10.1-es témát fel tettem a telóra de sehol nem találom, hol lehetne átváltani, kell hozzá még valamilyen app?
A beállítások - megjelenítés - téma-ban nincsen azt néztem."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
Sziasztok,
Megpróbálom itt is hátha van valaki aki tudja a választ:
ha a 'vold.fstab.nand' fájlban átírom ezt:
## Vold 2.0 Generic fstab
## - San Mehat (san@android.com)
##
#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################
## Example of a standard sdcard mount for the emulator / Dream
# Mounts the first usable partition of the specified device
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_hosterre:
## Vold 2.0 Generic fstab
## - San Mehat (san@android.com)
##
#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################
## Example of a dual card setup
dev_mount left_sdcard /mnt/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host/mmc0
dev_mount right_sdcard /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.2/mmc_host/mmc2akkor tudok alkalmazást telepíteni a külső SD kártyára?
próbáltam pár progit a belső SD-ről a külsőre tenni, de egyik sem tudott csak a belső SD és a teló memóriájába helyezgetni.szeretném kihasználni a külső SD-t de jelenleg elég korlátozottan tudom csak használni.
-
alfa20
senior tag
válasz cappa72 #19884 üzenetére
teló: ulefon v1277
op.: 4.0.4
ROM: 1009T_120829_OV5647_ICS2V1.3_V05_COM_ENeredeti 'vold.fstab':
## Example of a standard sdcard mount for the emulator / Dream
# Mounts the first usable partition of the specified device
dev_mount sdcard /mnt/sdcard emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_host
## Example of a dual card setup
# dev_mount left_sdcard /mnt/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host/mmc0
# dev_mount right_sdcard /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.2/mmc_host/mmc2"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
válasz cappa72 #19894 üzenetére
valamit nagyon el csesztem, mert most egy SD-m sincsen
ami a baj hogy a root sem megy így nincs jogosultságom 'Root Explorer'-ben vissza írni
van viszont 'terminál'-om amibe át tudok menni root-ba viszont nem tudom abbol el índítani a explorer-t, nincs benne vajon egy szöveg szerkesztő?"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
válasz cappa72 #19902 üzenetére
sikerült az eredeti állapotot visszaállítani, köszi!
azt a topikot ismerem, de sajna oda nem nagyon járnak így nem is kaptam ott választ ezért próbálkoztam itt
kipróbáltam, hogy az SD-hez betettem a '#'-et, de ugyan úgy fel csatolta mind kettőt, így szerintem nincs más mint a beletörődés...
azért köszi a segítséget"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy a kínai telokhoz adott fülbedugós fülhallgatókat szét lehet szedni?
Az egyik meg adta magát, szerintem a forrasztással lesz baj, mert nagyon sokat mozog a vezeték."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest