Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pckownz

    senior tag

    válasz selenge #7270 üzenetére

    Nos. Kijelző szerintem nagyon korrekt, én stylus-szal használom, ilyen szempontból tökéletes. A G szenzor tud kicsit zavaros lenni, ha kézben használom és nem figyelek oda a helyes tartásra. Látószöge alulról és felülről kicsit gyenge, oldalról egész jó. Nálam Angry Bird Rio alatt fagyott 1-2 alkalommal, de nem nevezném rendszeresnek. Wifi kapcsolattal kicsit akad a reklámok miatt, de custom romban van adblock. Gondolkodni leginkább a task killernél szokott, de ott is elenyésző.
    GPS gyári rommal be van ragadva valamelyik ázsiai városba, ilyenkor rootolva megtudod pucolni a cache-t, vagy custom rom ezt is orvosolja. Wifi korrekt, mint egy közép kategóriás telefoné. Akksi netezéssel, dolphin hd browserrel és angry birds-özéssel olyan 3 órát bírt, de ha csak jegyzetelni/olvasni használtam akkor 4-5-6 órát is bírt (ugye fényerő függő).
    Custom rom javít a hangerőn megint csak.
    3G-re ebben a custom romban van pár driver, de leginkább Huawei 1xxx -ekről van visszajelzés, hogy működik. Én ZTE MF100, Qualcomm fogalmam sincs milyen és Huawei 220-szal próbáltam, sajnos egyik sem működött. Bár a napokban jött új rom, a Huawei modemet megpróbálom vele. HQ youtube videókat normálisan viszi, állítólag HDMI outputon még a HD videokat is lejátssza. Flash kicsit szegényes, de mint Te is írtad nem egy felső kategóriás gép. :R

Új hozzászólás Aktív témák