Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TurpiUrfi2

    tag

    Sziasztok!

    Kicsit tanácstalan volnék. Windows tabletes topikban már kérdeztem,de szerintem rosszul is tettem fel a kérdést, úgyhogy most kicsit újrafogalmazva. Tehát én most abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy nem az árat kell néznem, hanem (hülyén hangzik tudom) egyszerűen el kell költenem bizonyos céges összeget meghatározott körben. A meghatározott körbe a tablet vásárlás is beleeshet.

    Kérdés , amit felteszek magamnak és nektek is: Kell-e nekem egyáltalán tablet és ha igen akkor melyik , android, windows és melyik árkategória. ??

    Hogy könnyebb legyen, miben élek és miben segítene:
    - Nyilván tartalomfogyasztás , főképp este ágyban mert egyébként külső monitoros laptopot használok. - Ok ez tiszta sor. Erre viszont egy alap is jó lenne és ettől vagy el is tudok tekinteni vagy megoldom laptoppal.

    - Mobilitás. Nos ez a kérdés. Külföldi nagyvárosban élek, tanulok és rendszeresen alig vagyok otthon , egyik helyről másikra megyek. Laptop cipelése necces. Könyvtárban tanulok, ott szótárazok a gépen, chat -email szintjén kapcsolatot tartok. Azt mondják a külső billenytű problámás .Hazajárok gyakran és laptop nélkül könnyebb lenne. Itthon viszont van szintén külső monitor és nem lenne rossz ha felcsatlakoztatható lenne külső winyóra, monitorra stb...De a gyengébbek meg ezt nem tudják.

    Tisztában vagyok azzal hogy a leguniverzálisabb megoldás egy ultabook lenne, de hát azok meg kurva drágák azért!!!! Sajnos

    A fentiek jegyében a legelső kérdés a legfontosabb de pár technikai szempont:

    ■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? -- 9-10-ben gondolkodok.

    Full HD nem feltétel, de nem árt.

    ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? --Mindegy, de számlás.

    ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? -- Itthoni számlás.

    ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) -- Játék szinte soha, többi igen.
    ■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. --Lehető legolcsóbb, de mindegy.

    -- Telefonálni nem akarok vele, elég a wifi.

    -- 32 GB vagy bővíthető memória.

    -- OTG kapcsolat fontos lenne, DSLR kapcsolathoz.

    Köszönöm szépen meglátásaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák