Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vovi1

    aktív tag

    válasz bozsozso #15674 üzenetére

    Én sem mertem sokáig, viszont néhány hónapja megrögzött vásárló lettem.
    Így működik: Bejelentkezel egy pl-egy e-bay oldalra - ott tudsz regisztrálni. Megadsz egy belépő nevet és kódot. A regisztrácio során megkérdi, hogyan szeretnél fizetni. Mondod PayPal, megadsz egy előre erre nyitott, vagy már meglévő régi bankszámla számot. Forint számla is jó, napi árfolyammal számol, kicsit rosszabb, mint az OTP. Kapsz egy kódot, csak ezt kell megadni fizetéskor. Persze a regisztrációnál kéri a neved, címed, a póstázási címet stb. Ha az eladó nem kéri külön a póstázási adatokat, akkor a PayPal -nál rögzített címre jön a számla adatai és a kütyü. Többször is van lehetőség a vétel során leállítani a folyamatot.

    Minden teljesen automatikus, korrekt, egyszerű. Számlát is kapsz. Az egész rendszer folyamatosan e-mailban levelez. Fordító program minden komolyabb böngészőben van.

    Garancia jellemzően az eladónál van, de a gyárral is lehet néha kommunikálni Kínában. Vissza kell küldeni póstán, küldenek egy újat.

    Tapasztaltam, hogy a megrendelés elküldésétől számított 3-4 órán belül a HongKongi póstán volt a tab. 31$ felirattal, normál levélként. Símán megkaptam 8-9 napon belül. (Angliából is ugyanez, lustábbak)

Új hozzászólás Aktív témák