- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz werszomjas #6556 üzenetére
Ha tuneres boxot keresel, akkor nincs túl nagy választék: K1 Plus S2 T2, KII Pro, Wetek Play2. Mindegyikre van LE, az összefoglalóban van link is. Envagyok kolléga meg tudja mondani, mennyire kiforrott az elsőre a LE.
Másik verzió, egy akármilyen S905 doboz, amin elfut a LE, és egy USB-s tunert veszel hozzá $8-ért. Nekem múlt héten jött meg a tuner, csak időm nem volt még vele foglalkozni. A kódolt adásokhoz kell egy kártyaolvasó is, de ezzel én nem foglalkoztam.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
da.
tag
válasz werszomjas #7139 üzenetére
Szia, én is így használom az M18-at (erősítő felé), rendben működik a hang jacken keresztül.
-
Csicsóka
őstag
válasz werszomjas #7670 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy javít. A SOC-ba integrált DAC hangminősége meg sem közelíti ezt.
Nekem van ilyen, az árához képest egész jó. -
Imi1981
veterán
válasz werszomjas #7995 üzenetére
Na így már tiszta. Köszi. Még kiegészítőkkel sem drága.
(#7997) sp8787 neked is kösz! Érdekes ha mobilról rendelem olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz werszomjas #8570 üzenetére
Az RTL2832 chipsetesek jók, nekem is olyan van, talán a második, a fekete. LE alatt szépen megy, de ha DD hangja van a csatornának, akkor nincs hang optikán. Lehet, hogy valami beállítás csak a Tvheadend-ben, még nem volt időm foglalkozni vele.
(#8564) jézusom: nézd át a hang beállításaidat eszerint: Kodi audio quickstart guide
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Beni2360
félisten
válasz werszomjas #8570 üzenetére
Ha van wifi vagy internet akkor a mindig tv app nem jó?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
retesz147
addikt
válasz werszomjas #9521 üzenetére
Miben különbözhetnek az álltalad linkeltől?
Azt látom, hogy bal oldalsó gombok és az akkumulátor, de azon kívül? Minőség, esetleg nem kompatibilisek (bár ezt nem gondolom)?Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz werszomjas #9526 üzenetére
Igen, igazad lehet, de sajnos nem egyértelmű.
Egyértelműen van olyan verzió, ami tudja a világítást, viszont itt a képek között a világítás gomb helyett egy levél van, a leírásban a fehéren van csak világítás gomb.Én is a világítósat venném, de szerintem lutri melyiket küldik.
A kérdésekben persze mindig azt válaszolják, hogy világítós, de a leírásban nincs benne, így ha nem azt kapjuk, még reklamálni se tudunk....Elgondolkodtató.[világítós][\L]
(L:https://www.youtube.com/watch?v=7bxrsc7YeOc))[nagyon világítós][\L][ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
azbest
félisten
válasz werszomjas #10078 üzenetére
Libreelec alatt nincs külön unofficial repó, ha minden igaz. Minden egy repóban van benne.
Alapból minden címről jelszó nélkül beenged.
-
Piedon
tag
válasz werszomjas #12082 üzenetére
Amennyiben a médialejátszón megy és nem külön szerveren a TVHeadend, akkor 127.0.0.1.
Tehát böngészőből sem lehet elérni a TVHeadend-et? Nem kapott új ip címet a médialejátszó?
SSH-n belépve, megy a TVHeadend?[ Szerkesztve ]
-
Piedon
tag
válasz werszomjas #12084 üzenetére
Bocsánat, az utolsó mondat (az SSH-s) érvénytelen, ha a böngészőből látod a TVHeadend-et.
(Amúgy az SSH-n belépve azt jelenti, hogy egy terminálprogramon keresztül pl. Putty belépve a médialejátszóra, egy "ps ax" parancsot kiadva látni lehet, hogy fut-e a tvheadend. Ehhez már alap linuxos ismeretek kellenek.)
[ Szerkesztve ]
-
Piedon
tag
válasz werszomjas #12097 üzenetére
Furcsa, kicsit kevésnek tűnik nekem ez a sor, nem maradt le a vége?
Amúgy TVHeadend 4.0 vagy 4.2 lett feltelepítve? Mert én a 4.2-t telepítettem fel a tárolóból.
Nekem ez van:
2965 root 0:12 /storage/.kodi/addons/service.tvheadend42/bin/tvheadend -B -C -u root -g video -c /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.tvheadend42 -
Piedon
tag
válasz werszomjas #12104 üzenetére
Kipróbáltam 011-es Libreelec-kel, nálam sem megy újraindítás után a TVHeadend. Ha olyan különleges ok nincs a 011-es verzió használatára, akkor próbáld ki a 009 verzióval, nálam az jól működik (MiniMX-em van).
-
werszomjas
addikt
válasz werszomjas #12104 üzenetére
Kipróbáltam 009-es LE -el is, de ugyanaz a jelenség, box ki/bekapcs után nincs TV, a kapcsolat megszakad a kiszolgálóval
üdv
-
azbest
félisten
válasz werszomjas #12469 üzenetére
a 4.0 az a 4.0.9 stabil változat. Ahhoz csak bugfixek jöttek ki (9). Ha az alapfunkciókat használod, akkor jó választás.
a 4.2 az a fejlesztés alatt álló leendő 4.2. Előfordulhatnak komolyabb bugok is, nem is pontosan egy verziót jelent, hanem amit épp kiválasztottak a buildhez. Ebben új képességek is vannak, talán a sat>ip kapcsán például. Itt egy kivonat, hogy kb miket paszíroztak bele eddig [link].
Szóval ez többet tudhat (de nem biztos, hogy számodra érdekes területeken), cserébe lehet, hogy bugosabb, mivel még dolgoznak rajta.[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
válasz werszomjas #12469 üzenetére
Nekem gondom volt a 4.0-ával (már nem emlékszem mi), feltettem a 4.2-t és hibátlanul megy a Digi-s DVB-C vétel.
MiniMXIII + a Panasonic vevős DVB-C stick. -
pinnacle
nagyúr
válasz werszomjas #13693 üzenetére
Próbáld ki, hogy .mkv-ba konvertálod, talán lesz kép is.
-
junkpod
veterán
válasz werszomjas #13693 üzenetére
Milyen lejatszoval? Ha androidos app, akkor tölts le olyan appot ami tudja ezt jobban is.
Box's don't touch!
-
Ejelhar
senior tag
válasz werszomjas #14226 üzenetére
Ilyenen már én is gondolkodtam, valszeg meg lehet csinálni, de macerás.
A routernek ismernie kéne valamelyik DDNS-t, ide építene ki VPN tunelt a távoli amlogic box. Vagyis a routernek kéne tudnia VPN szerverként üzemelni. Méghozzá olyan fajtát, amit az amlogic boxok is ismernek, szerintem openvpn lenne a nyerő.
-
blakey
titán
FTP valamint egy DDNS szerver futtatásával megoldható.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
Ha a routerek tudja akkor igen. De a feltöltési sebessegedbol fog menni a streameles, azaz nem menni.
Inkább állítsd be náluk egy transmission demont, távolról indítsd a letöltést.Box's don't touch!
-
zetecR
addikt
válasz werszomjas #16859 üzenetére
Én a Yatse.n keresztül, közvetlenül a Kodiba küldöm.
Viszont asszem ez fizetős, az ingyenes verzió nem tudja. -
blakey
titán
válasz werszomjas #16859 üzenetére
Milyen telefonod képét és milyen tv-vel?
Mini MXIII LE-vel mi a célod?
Egy zűr van a zavarban.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
RedCat
senior tag
válasz werszomjas #21363 üzenetére
A sima kell neked.
-
dan1
tag
Talán odroid c2.
-
Pelican
őstag
Frissítéshez használhatod a tar file-t. Nem kell annyit várni a kicsomagolásra.
A C2 nem neked készült.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Pelican
őstag
válasz werszomjas #21369 üzenetére
A 8.1.1 már a BT2020-as filmeket is kezeli...
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
junkpod
veterán
válasz werszomjas #21372 üzenetére
A 8.1.1-el lekerült a "tesztverzió" figyelmeztetés a posztról, így már ajánlott lehet mindennapi használatra, persze a legjobb ha megvárod amíg pár upgrade-fetisiszta kipróbálja és itt is visszajelez, hogy OK
Box's don't touch!
-
Don77
tag
válasz werszomjas #21401 üzenetére
Hát valahogy így próbáltam De munka után ezekkel a fileokkal is megpróbálom.
Sima mini iii nem a kettes. -
Don77
tag
válasz werszomjas #21401 üzenetére
Még mindig ugyanaz...
Filesystem corruption has been detected!Kezdem feladni idegileg...
Már a harmadik memkártyával próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- További aktív témák...
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest