Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Más téma: A95X F4. Használom egy ideje és gondoltam, leírom a tapasztalataimat. Tudom, hogy a legtöbben médiaplayerként használjátok ezeket a kis kütyüket, én azonban nem, és ennek megfelelően a játékokkal foglalkozó rész lesz a hosszabb.

    1. Médiaplayerként: ezek és még 6-8 másik anyag van nálam lementve tesztelésre. Nem próbáltam mindegyikkel, de amelyikkel igen, azt a gyárilag telepített Plex kliens és a Kodi (TVMC) is szépen vitte. Nem kerestem, mit nem tud lejátszani, de amit eddig próbáltam, az hibátlanul futott rajta. Ha valaki linkel tesztanyagot, szívesen kipróbálom vele.

    2. Retro játékkonzolként:

    Futtatok rajta kontrollerrel irányítható droidos játékokat (pl. KOTOR, Pinball Arcade, POP Classic, Re-Volt, Table Top Racing) és emulátorokat (ezekről lentebb írok) is, egy ilyen és egy PS4-es konti (utóbbin néha jól jön az egérpad) segítségével. Az előbbi alapból kontroller-üzemmódban van, de a Home gomb egyszeri megnyomására egér-üzemmódra vált, és a 2 analóg kar mozgatja az egeret (a jobb oldali finomabban), továbbá az L1 és az R1 a bal és a jobb egérgomb.

    Az emulátorokról:

    MAME4droid: Donkey Kong, Pac-Man.
    Scumm VM: Monkey Island, Broken Sword, Indiana Jones stb.
    SENS9x EX+: Aladdin, Legend of Zelda, Lion King, Super Mario stb.
    PPSSPP: azért ezt hagytam a végére, mert emiatt ragadtam billentyűzetet. Ugyanis a fent említett droidos játékokat és emulátorokat futtattam már a jó öreg Beelink Mini MXIII-ason is, de az S905X a PSP iso fájlok jó részénél (pl. Fifa 12) már elhasalt - az S905X4 azonban már nem!

    Eddig a következőket próbáltam ki rajta: AC Bloodlines, CoD: Roads to Victory, Disney Pirates of the Caribbean - At Worlds End, Fifa 12, Gran Turismo, GTA Vice City Stories, LEGO Pirates of the Caribbean, The Sims 2, Williams Pinball.

    A CoD és a GT esetében a hang akadozik, az összes többinél szépen futnak a játékok. Nyilván nem 4K60fps mellett, de a GTA Vice City korában elfogadott grafikai szintet szerintem hozzák. A laptopomon fent van a GTA III, sztem kb. ugyanúgy néz ki a Vice City Stories is (Rendering Resolution = 3xPSP). Le fogok tölteni hozzá még egy csomó psp romot: régebbi tomb raidereket és silent hilleket feltétlenül, de elképesztőn sok jó játék (pl. gyerekeknek: Lemmings, Open Season, Toy Story 3 stb.) jelent meg PSP-re, szóval a kínálat szinte kimeríthetetlen, aztán hadd szóljon.

    Még egy fontos dolog: ha némi játék után AIDA64-ben rálesek a hőfokokra, akkor bizony 80˚C közeli értékeket látok, amivel elvileg hosszú távon is működőképes, de nem szeretném a határait feszegetni, szóval itt nem fogom megúszni a mókolást. A Kínából rendelt példányomat megfogták a határon, így 20e felett lett a vége, de ez a cucc így, ilyen formában simán megérne nekem többet is. És mindezt mindenféle szoftveres mókolás nélkül, out-of-the-box tudja. Ez noname kínai kütyüknél ritkább, mint a fehér holló.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák