Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsfoto

    tag

    válasz Hrabovszki #74971 üzenetére

    Bár még teljesen nem nyomoztam le, de úgy gondolom, hogy nem mindegy a másolási sorrend. Mert lehetséges, hogy úgy tervezték, hogy az első művelet lesz a másolás és a boot loader a megadott címen keresi majd a file-t.
    Szóval, ahogy kész az image ráírása a kártyára, akkor az első lépés legyen a dbt.img file másolása. Utána a távirányító config file másolása. Nekem pl. fordított sorrendben nem ment.
    utána sokat kellett várni, mire betöltődött a CE.

    Ami fura, hogy eddig én is lejutottam. Most tesztelem a kis kártyát, de én az eszköz belső memóriájának a hibájára gondolok. Amikor betöltődik a CE, akkor véletlenszerű pontokon lefagy és onnan sehova tovább. Ha áramtalanítok, akkor utána újból már nem indul el.

    A lefagyásokat tette a kapott alap androiddal is. Film közben újraindult, lefagyott, stb. Volt, hogy USB HDD-ről, mindkettő portról (2-es és 3-as), majd netről (NAS-ról). Csatlakozva kábellel, vagy vezeték nélkül is fagyogat. Új routert üzemeltem be. Kábeleket gyárilag szereltre cseréltem, a lényeg, hogy cseréltem őket. Úgyhogy a legtöbb variációt megléptem és fagyogat.

    Reklamáltam az eladónál és küldött egy img file-t programmal, oktató videóval, doksival, step by step leírással. Új rendszert raktam rá és akkro is, bár akkor már kevesebbszer fagyogatott.
    Gondoltam ma is megjáratom, had menjen. NAS-ról mennek a filmek és semmi fagyás az alaprendszerrel. Ma a (kábeles égetés után) jelezte, hogy van foltozás, amit fel is telepítettem. Azóta nem fagyott még le. De a CE ugyanúgy.
    A beletett kis kártya úgy néz ki, hogy tökéletes. (Kingston)

    _Zs_

Új hozzászólás Aktív témák